Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ – ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
2:30'
Σάντουιτς με μοσχάρι κοκκινιστό και δροσερή σαλάτα αγγουριού από την Ελένη Σαράντη
60'
Σάντουιτς με ραβανί, κρέμα μαστίχας και παγωτό καϊμάκι
45'
Γιουβέτσι με καβούρι και ούζο
2:0'
Κρεατόπιτα με ζύμη ανεβατή
2:0'
Υπέροχη σπιτική μελιτζανόπιτα με ζύμη χειροποίητη, ανεβατή
1:30'
Φλαούνες με σέσκουλα και νωπή μυζήθρα
1:15'
Ανεβατή ζύμη – Η βασική συνταγή της παράδοσης για πίτες
Με μία
ζύμη
ανεβατή μπορούμε να φτιάξουμε από τάρτες μέχρι πίτες, κριτσίνια και μπατόν σαλέ.
1:15'
Ψευτοκακαβιά – Με λαβράκι, θαλασσινά και μυρωδικά
60'
Φέτα ψητή στον φούρνο με ντοματίνια και ρεβίθια
60'
Μελιτζάνες με λουκάνικο
1:30'
Φασολάκια λαδερά με πατάτες και κολοκυθάκια
1:30'
Χάντρες λαδερές στον νταβά
30'
Αμπελοφάσουλα σαλάτα με ντομάτα και φέτα
50'
Καλαμαράκια με πατάτες στην κατσαρόλα
60'
Στριφτή πίτα «γεμιστά»
Περισσοτερες συνταγες