Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 2/9
Μακαρονάδα με σάλτσα καπονάτα
Η «γλυκόξινη» καπονάτα από τη Σικελία είναι ένα εξαιρετικά γευστικό, καλοκαιρινό πιάτο, τη μαγειρεύουμε με ζυμαρικά στη λογική «όλα σε μια κατσαρόλα» και απολαμβάνουμε την περίφημη συνταγή πιο ελαφριά, αλλά το ίδιο νόστιμη!

Τρίτη 3/9

Μοσχάρι φιλέτο στο τηγάνι με κολοκυθάκια και κρέμα αριάνι
Μια νόστιμη και ελαφριά συνταγή για φιλέτο μοσχαράκι, που γίνεται εύκολα και γρήγορα. Η κρέμα αριάνι δίνει στο πιάτο ξεχωριστή νοστιμιά.

Τετάρτη 4/9

Κολιοί με πατάτες, ελιές Θάσου και μάραθο στον φούρνο
Μια πολύ νόστιμη συνταγή με κολιούς και πατάτες στον φούρνο. Οι ελιές Θάσου αλλά και ο μάραθος δίνουν ξεχωριστές πινελιές και αρώματα στο πιάτο.

Πέμπτη 5/9

Φασόλια κοκκινιστά με μελιτζάνες και χαλούμι
Φτιάχνουμε τα φασόλια αλλιώς. Στον φούρνο με ντομάτα και ψητές μελιτζάνες. Για έξτρα γεύση προσθέτουμε και χαλούμι.

Παρασκευή 6/9

Χοιρινοί κεφτέδες με δροσερή σαλάτα μαϊντανού
Τηγανίζουμε υπέροχα, λαχταριστά κεφτεδάκια από χοιρινό κιμά και τα συνοδεύουμε με σαλάτα μαϊντανού για ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.

Σάββατο 7/9

Κατσικάκι λαδορίγανη
Η Κυριακή Φωτοπούλου μαγειρεύει κατσικάκι όχι στον φούρνο, αλλά στην κατσαρόλα. Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή, που ταιριάζει πολύ με μια τηγανιά φρέσκιες τηγανητές πατάτες.

Κυριακή 8/9

Κυρίως 

Κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες
Τι πιο κλασικό από ένα ωραίο κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες; Η συνταγή του Σωτήρη

Ορεκτικό

Τυροκαυτερή από κάσιους με κυδωνόπαστο σε φρυγανισμένο ψωμί
Αλείφουμε φέτες ψωμιού με μια σος από κάσιους που είναι και vegan και νηστίσιμη και έχει μια πικάντικη νότα.

Επιδόρπιο

Κέικ ουζάτο σιροπιαστό με γκανάζ σοκολάτας και γλυκάνισου
Γλυκό που είναι σπεσιαλιτέ της Ιεράς Μονής Οσίου Μελετίου Κιθαιρώνος σε μια παραλλαγή, με γκανάζ σοκολάτας και γλυκάνισου που αναδεικνύει το άρωμα του ούζου.