Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 20/5
Χοιρινοί κεφτέδες με δροσερή σαλάτα μαϊντανού
Τηγανίζουμε υπέροχα, λαχταριστά κεφτεδάκια από χοιρινό κιμά και τα συνοδεύουμε με σαλάτα μαϊντανού για ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.
Τρίτη 21/5
Κους κους με φασολάκια, αρακά και πιπεριές
Το κους κους μαγειρεμένο με εποχικά υλικά, και συγκεκριμένα με μπόλικο «δροσερό» δυόσμο, δίνει ένα χορταστικό «πολύχρωμο» φαγητό.
Τετάρτη 22/5
Φριτάτα με γλυκοπατάτες, πιπεριά και φέτα
Αυτή η πολύχρωμη και πληθωρική φριτάτα είναι εύκολη στην παρασκευή της και καταναλώνεται εξίσου ωραία ζεστή αλλά και κρύα, γι’ αυτό είναι ότι πρέπει για το ταπεράκι του γραφείου ή του σχολείου.
Πέμπτη 23/5
Τραγανά μπουτάκια κοτόπουλου στη φριτέζα αέρος
Μια εύκολη συνταγή με κοτόπουλο που γίνεται σε λίγη ώρα στη φριτέζα αέρος.
Παρασκευή 24/5
Σαλάτα με άγρια ρόκα και όσπρια
Μια κρύα σαλάτα που συνδυάζει τα όσπρια με τη ρόκα είναι ό,τι πρέπει για το μεσημεριανό σας αλλά και για το ταπεράκι του γραφείου.
Σάββατο 25/5
Φαγκρί στη λαδόκολλα
Ψήνουμε τα ψάρια μας στη λαδόκολλα και σε λιγότερο από ώρα έχουμε έτοιμο ένα νόστιμο πιάτο.
Κυριακή 26/5
Mac “n” cheese με κιμά στον φούρνο
Κρεμώδες και τυρένιο πιάτο με ζυμαρικά φούρνου, εδώ συνδυάζεται με γευστικό και ζουμερό κιμά, και γίνεται ένα κυρίως πιάτο, τέλειο για τα τραπέζια της Κυριακής.
Για ορεκτικό
Μπάμιες τηγανητές με σος ταχίνι
Οι ανοιξιάτικες μπάμιες γίνονται υπέροχος μεζές της στιγμής αν τις τηγανίσουμε και τις σερβίρουμε με μια δροσερή σος από ταχίνι. Δοκιμάστε τις και όσοι τις αποφεύγετε και θα αλλάξετε γνώμη για αυτό το νόστιμο λαχανικό.
Για επιδόρπιο
Εύκολο τιραμισού από τον Στέλιο Παρλιάρο
Eτοιμάζουμε πανεύκολα και στο πι και φι ένα από τα πιο comfort γλυκά, το τιραμισού, που αγαπούν όλες οι ηλικίες!
Αν σας αρέσουν οι συνταγές μας, δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για μενού από προηγούμενες εβδομάδες.