Μόλις μια εβδομάδα μετά την Κυριακή του Πάσχα έρχεται αυτή του άπιστου Θωμά, ως η κατάληξη μιας εβδομάδας που καταναλώνεται το κρέας χωρίς περιορισμούς. Γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο νόστιμες εκδοχές ψητού ή μαγειρευτού κρέατος όλων των ειδών: από χοιρινό και μοσχαρίσιο μέχρι το κατσικίσιο ή αρνίσιο που μπορεί να σας περίσσεψε άψητο στην κατάψυξή σας. Οι επιλογές είναι πολλές και διαφορετικές για να καλύψουν κάθε γούστο: από μπριζόλες και παϊδάκια φούρνου μέχρι πρασοτηγανιά ή μοσχαρίσιο φιλέτο στο τηγάνι.


Χοιρινές μπριζόλες φούρνου με πατάτες και μπέικον
Μια λαχταριστή εύκολη συνταγή: χοιρινές μπριζόλες με πατάτες στον φούρνο. Η προσθήκη του μπέικον τής δίνει άλλη νοστιμιά.


Χοιρινή σπάλα στη λαδόκολλα
Αυτά τα τρυφερά κομμάτια χοιρινού ανακατεύονται με μανιτάρια, πιπεριές και φέτα και ψήνονται στη λαδόκολλα, που τα κάνει λουκούμι!


Χοιρινός λαιμός με φρυγανισμένο προζυμένιο ψωμί
Φτιάχνουμε χοιρινό λαιμό με φρυγανισμένο προζυμένιο ψωμί, κεφαλονίτικη κεφαλογραβιέρα και φρέσκια σάλτσα ντομάτας. Εύκολο φαγητό με λίγα υλικά και εγγυημένο απολαυστικό αποτέλεσμα. Μια συνταγή της Αργυρώς Κουτσού.


Χοιρινό στη γάστρα με μέλι
Ένα αιγαιοπελαγίτικο πιάτο, με αρώματα από το μπαχαρικό που αγαπάμε, με τη γλύκα του μελιού και την ένταση του κρασιού. Το χοιρινό σερβίρεται εδώ σε μια απολαυστική εκδοχή του.


Πρασοτηγανιά
Πικάντικη, μοσχοβολιστή και λουκούμι! Βγάλτε τα ούζα και τα τσίπουρα. Κερνάμε μεζέ για όλη την παρέα! Από το τηγάνι θα φύγει!


Κυκλαδίτικο χοιρινό ρόστο
Ενα καταπληκτικό φαγητό. Αργοψημένο χοιρινό που λιώνει και που θα το ευχαριστηθούν μικροί και μεγάλοι!


Φιλετίνια χοιρινά με 4 πιπέρια
Ένα πιάτο με ξεχωριστή γεύση που θα συνοδεύσετε ιδανικά με ρύζι ή μια δροσερή πράσινη σαλάτα.


Λεμονάτο οσομπούκο με κρασί και αποξηραμένα μανιτάρια
Αν θέλετε να ετοιμάσετε ένα απλό γεύμα για φίλους και οικογένεια, που να είναι ταυτόχρονα γιορτινό σε γεύση και εμφάνιση, δοκιμάστε το υπέροχο αυτό οσομπούκο, που μαγειρεύεται με κρασί και λιώνει κυριολεκτικά στο στόμα!


Μοσχαρίσιες μπριζόλες με αρωματικό βούτυρο
Ζουμερές μοσχαρίσιες μπριζόλες με πιπεράτη μαρινάδα και σερβιρισμένες με αρωματικό βούτυρο, που αναδεικνύει τέλεια τη γεύση τους. Για ιδανικό ψήσιμο ανάλογα με τα γούστα σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα θερμόμετρο κρέατος.


Μοσχάρι φιλέτο στο τηγάνι με κολοκυθάκια και κρέμα αριάνι
Μια νόστιμη και ελαφριά συνταγή για φιλέτο μοσχαράκι, που γίνεται εύκολα και γρήγορα. Η κρέμα αριάνι δίνει στο πιάτο ξεχωριστή νοστιμιά.


Μπριζολάκια από μοσχαράκι γάλακτος με ψητά λαχανικά
Το πιάτο που θα λατρέψει κάθε γνήσιος κρεατοφάγος! Οι ζουμερές μπριζόλες συνδυάζονται άψογα με τα ψητά λαχανικά.


Κατσικάκι κοκκινιστό κατσαρόλας
Ένα νόστιμο και εύκολο στην προετοιμασία πιάτο με κατσικάκι που ταιριάζει μοναδικά στο κυριακάτικο τραπέζι.


Κατσικάκι λαδορίγανη
Η Κυριακή Φωτοπούλου μαγειρεύει κατσικάκι όχι στον φούρνο, αλλά στην κατσαρόλα. Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή, που ταιριάζει πολύ με μια τηγανιά φρέσκιες τηγανητές πατάτες.

Αρνάκι με πατάτες και σκόρδο
Ένα πιάτο αγαπημένο και χορταστικό, με ένα υλικό «έκπληξη». Η μαρμελάδα φραγκοστάφυλου απογειώνει την παραδοσιακή αυτή συνταγή που όλοι ξέρουμε, και μας τη συστήνει ξανά απ’ την αρχή.

Aρνάκι με αγκινάρες και αρακά
Ένα ανοιξιάτικο αρνάκι της κατσαρόλας για το ανοιξιάτικο πασχαλινό τραπέζι. Προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε φρέσκιες αγκινάρες και αρακά. Δίνουν άλλη νοστιμιά!


Αρνίσιο μπούτι με ανοιξιάτικες πατάτες
Αρνίσιο μπούτι με ανοιξιάτικες πατάτες, που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους στο οικογενειακό τραπέζι.


Αρνίσια παϊδάκια στον φούρνο
Υπάρχει η νοστιμιά τους; Τα αρνίσια παϊδάκια είναι η εικόνα του Πάσχα. Αρωμα και νοστιμιά σε μια συνταγή που διεκδικεί άνετα την πρωτιά στις all time classic.