Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
VIRAL
Παγκόσμια Ημέρα Πατσά: Το zero-waste φαγητό που θεραπεύει τους ξενύχτηδες
ΕΞΟΔΟΣ
Osteria Mamma: Πληθωρική ιταλική κουζίνα σε κινηματογραφικό σκηνικό
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Παστίτσιο, κοκκινιστό και γαλακτομπούρεκο… αλλιώς: Ένα πλήρες μενού για όλο το Σαββατοκύριακο
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Πώς ψήνουμε τέλειο ρολό στον φούρνο χωρίς να στεγνώσει
ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Ντουνιάς: Το απόλυτο farm to table εστιατόριο στην Ελλάδα
#TAGS
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
ΡΟΔΙ
ΜΗΛΑ
ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ
ΣΟΥΠΕΣ
Τι θα μαγειρέψουμε σήμερα
Το Aqua Carpatica βοηθάει στην πέψη
Τι θα μαγειρέψουμε σήμερα
1:30'
Leberkässemmel, το γερμανικό σάντουιτς με ρολό κιμά
ΣΝΑΚ
30'
Γαρίδες σεβίτσε
LIGHT
60'
Λιγκουίνι α λα ελληνικά με καπνιστή πάπρικα, ανθότυρο και λαχανίδες
ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
25'
Σφουγγάτο µε κολοκύθι, πατάτες και µυρωδικά
ΑΒΓΟ - ΤΥΡΙ
40'
Τυροπιτάκια με κολοκύθα
ΑΒΓΟ - ΤΥΡΙ
30'
Εύκολο τιραμισού από τον Στέλιο Παρλιάρο
ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
1:30'
Leberkässemmel, το γερμανικό σάντουιτς με ρολό κιμά
ΣΝΑΚ
30'
Γαρίδες σεβίτσε
LIGHT
60'
Λιγκουίνι α λα ελληνικά με καπνιστή πάπρικα, ανθότυρο και λαχανίδες
ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
25'
Σφουγγάτο µε κολοκύθι, πατάτες και µυρωδικά
ΑΒΓΟ - ΤΥΡΙ
40'
Τυροπιτάκια με κολοκύθα
ΑΒΓΟ - ΤΥΡΙ
30'
Εύκολο τιραμισού από τον Στέλιο Παρλιάρο
ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τι θα φάμε σήμερα
1:30'
Leberkässemmel, το γερμανικό σάντουιτς με ρολό κιμά
ΣΝΑΚ
30'
Γαρίδες σεβίτσε
LIGHT
60'
Λιγκουίνι α λα ελληνικά με καπνιστή πάπρικα, ανθότυρο και λαχανίδες
ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
25'
Σφουγγάτο µε κολοκύθι, πατάτες και µυρωδικά
ΑΒΓΟ - ΤΥΡΙ
40'
Τυροπιτάκια με κολοκύθα
ΑΒΓΟ - ΤΥΡΙ
30'
Εύκολο τιραμισού από τον Στέλιο Παρλιάρο
ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Συμβουλές
Κοτόπουλο στον φούρνο, αλλιώς: 15 συνταγές και όχι μόνο με πατάτες
Οι τέλειες ψητές πατάτες: 3 tips που κάνουν τη διαφορά
Αντικατάσταση συσκευών: Βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας;
Ξεφουρνίζουμε: 5 αφράτα ψωμιά από τον Αράθυμο Ειρηναίο
5 γλυκά σάντουιτς που ποτέ δεν είχατε φανταστεί
Αυτή την Κυριακή 26/10 με το ΘΕΜΑ, το τεύχος του Cantina Magazine που σχεδιάστηκε μαζί με τον σεφ Μανώλη Παπουτσάκη!
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Food Science
FOOD SCIENCE
Η επιστήμη πίσω από το τέλειο γαλακτομπούρεκο
FOOD SCIENCE
Ξινόγαλο και κεφίρ – Πόσο θρεπτικά είναι τελικά αυτά του εμπορίου;
FOOD SCIENCE
Η επιστήμη πίσω από την τέλεια σπιτική λεμονάδα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Cantina Academy
Αχιλλέας Αγγελόπουλος: Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη παραγωγικότητα και ανθεκτικότητα στην κλιματική κρίση
Catarina Bairrao Balula: Στηρίζουμε τους παραγωγούς και προστατεύουμε τους καταναλωτές
Νίκος Μπίλλης: «Αν θέλουμε να έχουμε εντοποιότητα στην κουζίνα μας, μπορούμε να το κάνουμε»
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόσωπα
Νίκος Χανδόλιας: Με καμβά το προζύμι
Ο Μιχάλης Χάντζος και η ανεπιτήδευτη κουζίνα του Manna Arcadia
Γιατί είναι σημαντικός ο Περικλής Κοσκινάς
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Cucina Caruso
6 βασικές τεχνικές για νόστιμες, δεμένες σάλτσες
Οσομπούκο: Ο ρόλος του κολλαγόνου και ποια είναι η ιδανική μέθοδος μαγειρέματος
Μανιτάρια πορτομπέλο, πλευρώτους, αγαρικά, λεντινούλες: Πώς θα τα μαγειρέψετε τέλεια
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρώτες ύλες & Προϊόντα
Βούτυρο: Πώς να το χρησιμοποιήσετε σωστά και πόσο καταναλώνουν οι Έλληνες
Ginseng (τζίνσενγκ): Η ρίζα των βασιλιάδων που έγινε καθημερινό προϊόν στη διατροφή μας
Μυζηθροβούτυρο: το σπάνιο βούτυρο της Λέσβου που φτιάχνεται από μυζήθρα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Podcasts
Πώς η ελληνική κουζίνα περνά από τις γιαγιάδες στα fine dining μενού
ΕΓΓΡΑΦΗ
Είναι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο το νέο «φάρμακο»;
ΕΓΓΡΑΦΗ
Κεραμικές εστίες και inox συσκευές: Το τέλειο καθάρισμα
ΕΓΓΡΑΦΗ
Η Θεσσαλονίκη μέσα από 24 εμπειρίες
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Έξοδος
ΕΞΟΔΟΣ
Rodopou & Beyond: Στον 6ο όροφο του Hilton για brunch την Κυριακή
ΕΞΟΔΟΣ
Δοκιμάσαμε πρώτοι το νέο μενού της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη στο Iωdio
ΕΞΟΔΟΣ
Geco Athens: Μία μαγική στοά γαστρονομίας στο κέντρο της πόλης
ΕΞΟΔΟΣ
Gorlomi: Εξαιρετική ιταλική κουζίνα σε θερμή classy ατμόσφαιρα
Green Food
Zero waste: To υλικό που όλοι πετάμε αλλά κάνει τέλειο κάθε ζωμό
Η γαστρονομία του αύριο: Πώς η zero waste κουζίνα αλλάζει την ελληνική γεύση
Πώς αποθηκεύουμε τα αγγούρια για να μείνουν τραγανά στο ψυγείο;
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θέματα
ΘΕΜΑΤΑ
Οι Έλληνες και τα αλλαντικά: Τα αγαπημένα μας ανά τα χρόνια
ΘΕΜΑΤΑ
Saint of Athens: Η ιεροτελεστία του branding
ΘΕΜΑΤΑ
Αρνάκι Nαβαρέν – Η γαλλική συνταγή που πήρε το όνομά της από τη Ναυμαχία στο Ναυαρίνο
ΘΕΜΑΤΑ
13 σάντουιτς της Θεσσαλονίκης που δεν είναι πιτόγυρα
Μαγειρεύουμε οσομπούκο
Παστιτσάδα Οσομπούκο
Οσομπούκο στο φούρνο με κρεμμυδάκια
Οσομπούκο με μαϊντανό και μανιτάρια
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πάμε στην αγορά
Τόφου: Τι είναι και πώς μαγειρεύεται το «τυρί σόγιας», η φυτική πρωτεΐνη που κατακτά τη σύγχρονη κουζίνα
Η καθημερινή διατροφή μιας νέας μητέρας: Πόσο κοστίζει να τρως σωστά όταν θηλάζεις
Στην εταιρεία METRO το βραβείο «Retailer of the Year 2025» των Supermarket Awards
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μαγειρεύουμε οσομπούκο
Παστιτσάδα Οσομπούκο
Οσομπούκο στο φούρνο με κρεμμυδάκια
Οσομπούκο με μαϊντανό και μανιτάρια
Viral
VIRAL
Η ομελέτα που φτιάχνει ο σεφ José Andrés σε 1′ με 3 μόνο υλικά
VIRAL
10 τούρτες που θα τρώμε στους γάμους το 2026
VIRAL
Τιτανικός: Τι έφαγαν οι επιβάτες του λίγες ώρες πριν την τραγωδία
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κρασί & Ποτό
6 mocktails σε αθηναϊκά μπαρ για τις φθινοπωρινές εξόδους
World’s 50 Best Bars 2025: Τα ελληνικά μπαρ ανάμεσα στα κορυφαία του κόσμου
Σερβίρισμα κρασιού: Γιατί η θερμοκρασία κάνει τη διαφορά
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ