Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό μενού της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 21/4
Ζυμαρικά με κιμά λουκάνικου
Οι μακαρονάδες θα λατρέψουν αυτή τη συνταγή που συνδυάζει τις ταλιατέλες με τον κιμά λουκάνικου. Μια σάλτσα που μπορείτε να διατηρήσετε στο ψυγείο για επόμενα μαγειρέματα.
Τρίτη 22/4
Τσιπούρες γεμιστές με πρασοσέλινο
Μία συνταγή με ψάρι, που τιμάει τη βορειοελλαδίτικη καταγωγή της.
Τετάρτη 23/4
Μανιτάρια ραγού
Τα μανιτάρια ραγού είναι ένα πιάτο βαθιάς νοστιμιάς, που θα απολαύσετε και μπορείτε να το φτιάξετε πανεύκολα
Πέμπτη 24/4
Κεφτεδάκια με σάλτσα καρυδιού και πατάτες
Ένα μερακλίδικο φαγητό που μπορεί να λειτουργήσει ως ορεκτικό με συνοδεία τσίπουρου, κρασιού ή μπίρας, αλλά και ως κυρίως πιάτο για το καθημερινό τραπέζι
Παρασκευή 25/4
Φασόλια χάντρες με λάχανο
Ένα πολύ νόστιμο πιάτο με το αγαπημένο λάχανο και φασόλια χάντρες
Σάββατο 26/4
Μοσχαράκι chili style
Φτιάχνουμε μοσχαράκι κοκκινιστό με έθνικ χαρακτήρα και ξετρελαίνουμε μικρούς και μεγάλους με τη νοστιμιά του.
Κυριακή 27/4
Κοτόπουλο στη γάστρα με φινόκιο και μαραθόσπορο
Το κοτόπουλο στο φούρνο είναι το απόλυτα comfort φαγητό που πολλά νοικοκυριά επιλέγουν σταθερά για το κυριακάτικο τραπέζι τους. Σε αυτή τη συνταγή, το κοτόπουλο σιγοψήνεται στη γάστρα και ενισχύεται από τις γεύσεις και τα αρώματα του φινόκιο και του μαραθόσπορου.