Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό μενού της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 2/6
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με ρύζι και σάλτσα γιαουρτιού – άνηθου
Πρώτη εβδομάδα του καλοκαιριού και την καλωσορίζουμε με μία από τις εμβληματικότερες γεύσεις της εποχής. Σε αυτή τη συνταγή γεμίζουμε κολοκυθοανθούς με ρύζι και λαχανικά και συνοδεύουμε το καλοκαιρινό αυτό πιάτο με δροσερή σάλτσα γιαουρτιού.
Τρίτη 3/6
Σαρδέλες φιλεταρισμένες με ψητά ντοματίνια και πέστο μάραθου
Η σαρδέλα είναι κατεξοχήν ψάρι της παρέας και του ούζου. Αυτή η πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή θα κερδίσει όλους τους ουρανίσκους
Τετάρτη 4/6
Αυγά σε σάλτσα ντομάτας με φέτα
Αυγά με ντομάτα ή αλλιώς στραπατσάδα ή καγιανάς: ένα νόστιμο, εύκολο και καλοκαιρινό πιάτο!
Πέμπτη 5/6
Φασόλια χάντρες με corned beef και τηγανητά ψωμάκια
Αυτές οι χάντρες φούρνου της Αργυρώς Κουτσού απογειώνονται γευστικά με την προσθήκη του αλλαντικού και της φέτας και γίνονται ένα χορταστικό κυρίως γεύμα.
Παρασκευή 6/6
Χοιρινοί κεφτέδες με δροσερή σαλάτα μαϊντανού
Τηγανίζουμε υπέροχα, λαχταριστά κεφτεδάκια από χοιρινό κιμά και τα συνοδεύουμε με σαλάτα μαϊντανού για ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.
Σάββατο 7/6
Μοσχάρι με μελιτζάνες, κοκκάρια και καρδάμωμο
Στη συνταγή αυτή μαγειρεύουμε μοσχάρι κοκκινιστό αρωματισμένο με ανατολίτικα αρώματα από καρδάμωμο και σουμάκ.
Κυριακή 8/6
Κόκορας με σάλτσα πιπεριάς και φασολάκια
Μια γευστική συνταγή για όσους αγαπούν το πάντρεμα των λαχανικών με το κοτόπουλο.
Σαλάτα με κινόα, αβοκάντο και σμέουρα
Αυτή η σαλάτα με πρωταγωνιστή το φουλ υγιεινό αβοκάντο είναι τόσο χορταστική, που μπορεί να αποτελέσει ένα ελαφρύ και θρεπτικό κυρίως γεύμα.
Κλασικό μωσαϊκό από τον Στέλιο Παρλιάρο
Ο κορμός σοκολάτας είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπητά γλυκά για τους λάτρεις της σοκολάτας. Με συνοδεία παγωτού και έξτρα σιρόπι σοκολάτας ή σκέτο είναι το ιδανικό γλύκισμα για όλες τις εποχές του χρόνου.