Sponsored Content

Τα πιο χαλαρά γεύματα του καλοκαιριού τα κάνουμε στις διακοπές, μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού, γι αυτό και το brunch έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια. Η αλήθεια είναι ότι τους θερινούς μήνες και ειδικά όταν παραθερίζουμε κάπου στην εξοχή ή πλάι στη θάλασσα έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας να πειραματιστούμε με εκλεκτά υλικά και νέες συνταγές.

Με έμπνευση, δημιουργικότητα και αγαπημένα προϊόντα που μας λύνουν τα χέρια μπορούμε να ετοιμάζουμε brunch ακόμα και σε καθημερινή βάση για την οικογένειά μας αλλά και τις Κυριακές για να υποδεχτούμε φίλους. Έτσι κι αλλιώς ζούμε σε μια εποχή που προτιμάμε να ετοιμάζουμε εύκολα και γρήγορα γλυκά και αλμυρά εδέσματα με προτεραιότητα την απόλαυση και φυσικά την ποιότητα τα οποία μας εγγυώνται τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Γενικά μιλώντας το σωστό brunch συνοδεύεται πάντα από καλοφτιαγμένο καφέ και φρέσκους χυμούς ή smoothies από φρούτα εποχής. Σε κάθε περίπτωση ο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι τα αβγά γι αυτό κι εμείς προτείνουμε ένα πεντανόστιμο Croque Madame. Mε βελούδινη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ φτιάχνουμε το πιο αγαπημένο πιάτο του brunch στην πιο κλασική και χορταστική εκδοχή του ικανοποιώντας τα γούστα όλων.

Μια ακόμα ωραία πρόταση είναι οι αλμυρές τάρτες. Από την εμβληματική quiche lorraine και τις δημιουργικές παραλλαγές της μέχρι τις τάρτες που φτιάχνουμε παίρνοντας έμπνευση από τα εποχικά υλικά, όλες μπορούν να γίνουν πρωταγωνίστριες του τραπεζιού μας. Η ζύμη γίνεται αφράτη και τραγανή με Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και Φρέσκια Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ ενώ στη γέμιση τα υλικά δένουν ωραία και απογειώνονται γευστικά με ΓΙΩΤΗΣ Crème.

Επειδή όμως brunch χωρίς pancakes δε γίνεται, σας δίνουμε την απόλυτη συνταγή. Με 1·2·Bake! Μίγμα για Pancakes & Βάφλες ΓΙΩΤΗΣ ετοιμάζουμε σε λίγα μόνο λεπτά αυτό το δημοφιλές γλυκό που κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί. Γαρνιρισμένα με καρύδια, μέλι, άχνη και κανέλα θα γίνουν σίγουρα ανάρπαστα όσες φορές και αν τα φτιάξουμε.

Δείτε παρακάτω τις προτάσεις μας:

Croque Madame

Pancakes με μέλι και καρύδια

Αλμυρή τάρτα με ΓΙΩΤΗΣ Crème