Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Πώς καταλαβαίνουμε ότι είναι ώριμο το πεπόνι πριν το κόψουμε
ΠΡΟΣΩΠΑ
Σπύρος Πεδιαδιτάκης, o ζαχαροπλάστης πίσω από τα γλυκά στα Άκρα
ΘΕΜΑΤΑ
Μελιτζάνα: Πώς να τη διαχειριστείτε για να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα
ΕΞΟΔΟΣ
Rizes: Η γαστροταβέρνα που ερμηνεύει αλλιώς τους γευστικούς κώδικες της Σαντορίνης
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Πώς να παγώσετε τις μπίρες μέσα σε ελάχιστα λεπτά
#TAGS
ΙΟΥΛΙΟΣ
ΓΕΜΙΣΤΑ
ΠΕΠΟΝΙ
ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
ΤΑΒΕΡΝΑ
Τι θα φάμε σήμερα
1:15'
Spaghetti con le Polpette (Σπαγγέτι με κεφτεδάκια)
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
25'
Μανιτάρια πλευρώτους στο τηγάνι με ρετσίνα
ΓΙΑ VEGANS
1:30'
Ανοιχτή οφτή πατάτα με καπνιστή πέστροφα
ΟΡΕΚΤΙΚΑ – ΜΕΖΕΔΕΣ
30'
Λεμονάτα μαυρομάτικα φασόλια, με μύδια, μυρωδικά και σκόρδο
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
45'
Rib eye ή ταλιάτα με σισιλιάνικη σάλτσα Salmoriglio
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
3:15'
Αρίσα ή Μπασμπούσα
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τι θα φάμε σήμερα
1:15'
Spaghetti con le Polpette (Σπαγγέτι με κεφτεδάκια)
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
25'
Μανιτάρια πλευρώτους στο τηγάνι με ρετσίνα
ΓΙΑ VEGANS
1:30'
Ανοιχτή οφτή πατάτα με καπνιστή πέστροφα
ΟΡΕΚΤΙΚΑ – ΜΕΖΕΔΕΣ
30'
Λεμονάτα μαυρομάτικα φασόλια, με μύδια, μυρωδικά και σκόρδο
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
45'
Rib eye ή ταλιάτα με σισιλιάνικη σάλτσα Salmoriglio
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
3:15'
Αρίσα ή Μπασμπούσα
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τι θα φάμε σήμερα
1:15'
Spaghetti con le Polpette (Σπαγγέτι με κεφτεδάκια)
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
25'
Μανιτάρια πλευρώτους στο τηγάνι με ρετσίνα
ΓΙΑ VEGANS
1:30'
Ανοιχτή οφτή πατάτα με καπνιστή πέστροφα
ΟΡΕΚΤΙΚΑ – ΜΕΖΕΔΕΣ
30'
Λεμονάτα μαυρομάτικα φασόλια, με μύδια, μυρωδικά και σκόρδο
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
45'
Rib eye ή ταλιάτα με σισιλιάνικη σάλτσα Salmoriglio
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
3:15'
Αρίσα ή Μπασμπούσα
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
#TIP
Το μυστικό της ομαλής χώνεψης είναι το φυσικώς ανθρακούχο νερό
Συμβουλές
Το μυστικό για να απολαμβάνουμε τους υδατάνθρακες χωρίς ενοχές
Γιατί «πρέπει» να τρώμε ζεστά το καλοκαίρι και παγωτό το χειμώνα
Ρούχα που μυρίζουν καθαριότητα, όχι υγρασία, και χωρίς σπατάλες
Συνταγή για λαδόψωμο βήμα-βήμα (+3 καλοκαιρινά συνοδευτικά)
Ψήσιμο στη σχάρα: Μην ξεκινήσετε, αν δεν έχετε αυτό το εργαλείο
Ποια αλκοολούχα ποτά δεν πρέπει να μπαίνουν στην κατάψυξη
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Food Science
FOOD SCIENCE
Mπορούμε να καταναλώσουμε 80γρ. πρωτεΐνης σε 1 μέρα; Ναι – Μια διατροφολόγος μάς λέει πώς
FOOD SCIENCE
Γιατί πρέπει να τρώμε πάντα ελιές με παξιμάδι
FOOD SCIENCE
Γιατί πρέπει να δίνουμε παγωτό καϊμάκι στα παιδιά
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόσωπα
Η Σοφία από τον κόσμο της μόδας πήρε τη σκυτάλη του ιστορικού σουβλατζίδικου του πατέρα της
Ντίνος Φωτεινάκης, ένας ειλικρινής σεφ
Γαρουφαλλιά Γκουτζούμπα: 30 χρόνια η ψυχή της Ταβέρνας Οικονόμου
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Cucina Caruso
Γαρίδες: Τεχνικές και μυστικά για το πιο νόστιμο αποτέλεσμα
Ιταλικό ριζότο: Βήμα-βήμα η τεχνική για άψογο αποτέλεσμα
Σπιτική ιταλική πίτσα: Κουλτούρα, υλικά, γεύσεις και συνδυασμοί
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρώτες ύλες & Προϊόντα
Το τριαντάφυλλο της γιαγιάς: Ροδόσταγμα, λουκούμι, λικέρ και άλλα αρώματα παράδοσης
Είναι το αγουρέλαιο το πολυτιμότερο ελαιόλαδο; Πώς και πού το χρησιμοποιούμε;
Βερίκοκα: Οι ποικιλίες, η θρεπτική αξία και πώς συντηρείται το «φάρμακο του Ιούνη»
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Podcasts
Όλη η αλήθεια για τα βολιώτικα τσιπουράδικα
ΕΓΓΡΑΦΗ
Είναι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο το νέο «φάρμακο»;
ΕΓΓΡΑΦΗ
Κεραμικές εστίες και inox συσκευές: Το τέλειο καθάρισμα
ΕΓΓΡΑΦΗ
Η Θεσσαλονίκη μέσα από 24 εμπειρίες
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Έξοδος
ΕΞΟΔΟΣ
Spit Jack Rotisserie: Τα της σούβλας, αλλιώς, τώρα και στη γειτονιά του Golden Hall
ΕΞΟΔΟΣ
Παράσχος: Μπαμπάδες, πάστες αμυγδάλου και εργολάβοι στο Χαϊδάρι από το 1975
ΕΞΟΔΟΣ
Ταβέρνα Αορίτης: Παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα μεγάλης νοστιμιάς
ΕΞΟΔΟΣ
Ευλόγησον: Καλαμάκι συκώτι, μπιφτέκι αγριογούρουνο και όλα χειροποίητα στο Ίλιον
Green Food
Πώς αποθηκεύουμε τα αγγούρια για να μείνουν τραγανά στο ψυγείο;
Πώς αποθηκεύουμε τα μυρωδικά (άνηθο, μαϊντανό, βασιλικό) για να μείνουν φρέσκα για εβδομάδες;
Το Λεμονοδάσος Πόρου και η zero-waste λεμονάδα του
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θέματα
ΘΕΜΑΤΑ
Τα μοσχαρίσια μάγουλα δεν γίνονται μόνο γιουβέτσι – 4 συνταγές το αποδεικνύουν
ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ
Αποσταγματοποιία Canava: 51 χρόνια παράδοσης στην αποσταγματοποιία της Σαντορίνης
ΘΕΜΑΤΑ
Τι γεύση έχει η Κεφαλονιά; Οι πίτες, το κρέας, ο οίνος και οι μάντολες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η InterMed στηρίζει τη μελισσοκομία στο Καστελλόριζο – Platinum βραβείο Olymp Awards στο μέλι του ακριτικού νησιού Κηφισιά
Φτιάχνουμε μουσακά
Μουσακάς κλασικός
Μουσακάς al Caruso με καπνιστή μελιτζάνα και ραγού
Μουσακάς λαχανικών στο πήλινο
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πάμε στην αγορά
Πόσα ξοδεύω για φαγητό στις διακοπές στην Κεφαλονιά: Ιωάννα, 23 ετών, χορεύτρια
Αμυγδαλωτά με άρωμα νησιού: 20 παραδοσιακά γλυκά της ελληνικής φιλοξενίας
Τελικά, το λάδι τρούφας περιέχει πραγματική τρούφα; – Τι να προσέξετε κατά την αγορά του
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Φτιάχνουμε μουσακά
Μουσακάς κλασικός
Μουσακάς al Caruso με καπνιστή μελιτζάνα και ραγού
Μουσακάς λαχανικών στο πήλινο
Viral
VIBER POLL
Σας ρωτήσαμε το αγαπημένο σας καλοκαιρινό φαγητό – Ένας πλήρης οδηγός για να φτιάχνετε τέλεια γεμιστά
VIRAL
Τέλος οι τριώροφες τούρτες στους γάμους; – Η νέα τάση με ιταλικές ρίζες που τις «ισοπεδώνει»
VIRAL
Η συνταγή του Damiano David για αυθεντική μπολονέζ και το υλικό έκπληξη που κάνει όλη τη διαφορά
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κρασί & Ποτό
Όχι άλλο Spritz – 4 συνταγές με Aperol για να δροσιστείτε αλλιώς
Κοκτέιλ με gin: 7 προτάσεις για όσους δεν το αλλάζουν με τίποτα
Το απόσταγμα που κάνει κάθε ταξίδι μια «Ωδή στον Τόπο μας»
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ