Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΜΕΝΟΥ
Η συνταγή της ημέρας. Τσιπούρες γεμιστές με πρασοσέλινο. Το μενού της εβδομάδας (21/4 έως 27/4)
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Πόσο καυτερή είναι τελικά η Sriracha; Και σε ποιες συνταγές ταιριάζει καλύτερα;
ΘΕΜΑΤΑ
Γεμιστά: 18 συνταγές για το πιο αγαπημένο πιάτο
ΕΞΟΔΟΣ
2 must στάσεις για τους λάτρεις της μπουγάτσας στο Ηράκλειο Κρήτης
ΕΞΟΔΟΣ
Ζurbaran: Μια κοσμοπολίτικη fine comfort κουζίνα στο Κολωνάκι
#TAGS
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
ΠΑΣΧΑ 2025
ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
ΤΣΟΥΡΕΚΙ
ΑΥΓΑ
ΦΡΑΟΥΛΕΣ
Τι θα φάμε σήμερα
30'
Καλαμάρι στο BBQ με τσίλι και σκόρδο
ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
50'
Αρακάς λαδερός με σπαράγγια και αγκινάρες
ΓΙΑ VEGANS
20'
Αυγοσαλάτα
ΣΑΛΑΤΕΣ
45'
Χορτόπιτα στα κάρβουνα με κατσικίσια φέτα σε φύλλο περέκ
ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
1:15'
Σαλάτα με ψητές αγκινάρες, πατάτα οφτή και σάλτσα μαϊντανού
LIGHT
30'
Ψητές φράουλες σε προζυμένιο ψωμί με κατίκι
LIGHT
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τι θα φάμε σήμερα
30'
Καλαμάρι στο BBQ με τσίλι και σκόρδο
ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
50'
Αρακάς λαδερός με σπαράγγια και αγκινάρες
ΓΙΑ VEGANS
20'
Αυγοσαλάτα
ΣΑΛΑΤΕΣ
45'
Χορτόπιτα στα κάρβουνα με κατσικίσια φέτα σε φύλλο περέκ
ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
1:15'
Σαλάτα με ψητές αγκινάρες, πατάτα οφτή και σάλτσα μαϊντανού
LIGHT
30'
Ψητές φράουλες σε προζυμένιο ψωμί με κατίκι
LIGHT
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τι θα φάμε σήμερα
30'
Καλαμάρι στο BBQ με τσίλι και σκόρδο
ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
50'
Αρακάς λαδερός με σπαράγγια και αγκινάρες
ΓΙΑ VEGANS
20'
Αυγοσαλάτα
ΣΑΛΑΤΕΣ
45'
Χορτόπιτα στα κάρβουνα με κατσικίσια φέτα σε φύλλο περέκ
ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
1:15'
Σαλάτα με ψητές αγκινάρες, πατάτα οφτή και σάλτσα μαϊντανού
LIGHT
30'
Ψητές φράουλες σε προζυμένιο ψωμί με κατίκι
LIGHT
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
#TIP
Νερό χωρίς νιτρικά: η καλύτερη επιλογή για την υγεία μας
Συμβουλές
5 συμβουλές για εστιατορική σαλάτα του Καίσαρα στο σπίτι
Μελόπιτα Μυκόνου: Η παραδοσιακή συνταγή βήμα – βήμα
Πασχαλινό τραπέζι: Συμβουλές για εξοικονόμηση ενέργειας
Αυτά τα τρόφιμα όταν αποθηκεύονται μαζί χαλάνε
Πώς να καθαρίσουμε σωστά τον νεροχύτη της κουζίνας
Πώς φτιάχνουμε γεμιστά στο air fryer σε λιγότερο από μισή ώρα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Food Science
FOOD SCIENCE
Διατροφή μετά το Πάσχα: Πώς να επιστρέψετε στις σωστές διατροφικές σας συνήθειες
FOOD SCIENCE
Η επιστήμη πίσω από το τέλειο κοκορέτσι
FOOD SCIENCE
Η επιστήμη πίσω από τον τέλειο οβελία
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Cantina Academy
Ανοιχτή Πρόσκληση για το 1ο Cantina Academy στις 30 Απριλίου στη Λάρισα
Σπατάλη τροφίμων – Το πιο ακριβό καλάθι είναι αυτό που δεν τρώμε
1ο Cantina Academy: Διασφαλίζοντας το μέλλον της τροφής – Λάρισα, 30 Απριλίου 2025
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόσωπα
Τι κανούριο φέρνει ο Δημήτρης Φατίσης στο Hyatt Regency Thessaloniki
Απόστολος Θυμιόπουλος: Ένας rock star της οινοποίησης
Sergei Osipov: Ποιος είναι ο σεφ στο τιμόνι του ιαπωνικού Kiku Athens
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Cucina Caruso
Όλα τα μυστικά για το τέλειο πασχαλινό αμνοερίφιο
Αγκινάρα: Το καθάρισμα σωστά και πώς τη μαγειρεύουμε με νοστιμιά
Μαγειρίτσα και κοκορέτσι: Τι να προσέξετε στην παρασκευή τους
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρώτες ύλες & Προϊόντα
Μανταρίνι Χίου ΠΓΕ: Η αναγέννησή του στα αρχοντικά του Κάμπου
Ελιά: Η Ελλάδα είναι η 8η Διεθνής Τράπεζα Βλαστικού Υλικού
Τα χόρτα στην ελληνική διατροφή από την αρχαιότητα έως σήμερα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Podcasts
Όλη η αλήθεια για το κρέας του Πάσχα
ΕΓΓΡΑΦΗ
Ανακαλύψτε τις υπερτροφές της Ελλάδας
ΕΓΓΡΑΦΗ
Κεραμικές εστίες και inox συσκευές: Το τέλειο καθάρισμα
ΕΓΓΡΑΦΗ
Η Θεσσαλονίκη μέσα από 24 εμπειρίες
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Έξοδος
ΕΞΟΔΟΣ
Τhe Ζillers Roof Garden: Αστέρι Michelin στην ελληνική πατριδογευσία
ΕΞΟΔΟΣ
Το μπαλκόνι στις Κυκλάδες – Από τα καλύτερα ψαρομάγαζα έξω από τις «πιάτσες»
ΕΞΟΔΟΣ
Nosh Lobster & Brioche: Κοσμοπολίτικο street food στο Κολωνάκι
ΕΞΟΔΟΣ
Διονυσάκης: Το μοναδικό εστιατόριο στην Αθήνα με παραδοσιακή ζακυνθινή κουζίνα
Green Food
Περίσσεψε κιμάς; 9 εύκολες συνταγές για να τον αξιοποιήσετε
Δωρεάν κότες – Η πρωτοβουλία για τη μείωση σπατάλης τροφίμων
Μαγειρεύουμε για αύριο με ό,τι περίσσεψε σήμερα – Νο Waste Challenge (Ημέρα 1η)
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θέματα
ΘΕΜΑΤΑ
Το αρνί της επόμενης ημέρας – 5 ιδέες για τα περισσεύματα
ΘΕΜΑΤΑ
Λαδερά και όσπρια: 12 συνταγές που θα λατρέψετε
ΘΕΜΑΤΑ
Αγκινάρα: 10 υπέροχες συνταγές με το απόλυτο ανοιξιάτικο λαχανικό
ΘΕΜΑΤΑ
10 συνταγές για νόστιμο γεμιστό ψωμί στο σπίτι
Μαγειρεύουμε με γαρίδες
Αλμύρα με κρύα σάλτσα ντομάτας και σκορδάτες γαρίδες
Λιγκουίνι al limone με γαρίδες και ρόκα
Πικάντικες τηγανητές γαρίδες
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πάμε στην αγορά
Αποξηραμένα λεμόνια (loomi) – Πώς χρησιμοποιούνται και γιατί αξίζει να τα δοκιμάσετε
Σάλτσα ντομάτας στο ράφι – Η ιδανική για κάθε συνταγή
Τι προσέχει μια τεχνικός ασφάλειας τροφίμων όταν ψωνίζει στο supermarket
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μαγειρεύουμε με γαρίδες
Αλμύρα με κρύα σάλτσα ντομάτας και σκορδάτες γαρίδες
Λιγκουίνι al limone με γαρίδες και ρόκα
Πικάντικες τηγανητές γαρίδες
Viral
VIBER POLL
Όσπρια ή λαδερά; Τι προτιμούν οι αναγνώστες του Cantina;
VIRAL
Έντομα: Όχι, η ΕΕ δεν μας αναγκάζει να τα τρώμε – αλλά μπορούμε αν θέλουμε
FOOD SCIENCE
Πώς θα τρώμε στο μέλλον: 7 τάσεις αλλάζουν το φαγητό
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κρασί & Ποτό
Aperol Spritz: Απλά tips για να το πετυχαίνετε πάντα- Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη στην παρασκευή του
20 κρασιά για σκληροπυρηνικούς κρεατοφάγους
Κουρκουμάς και τζίντζερ: Από ρόφημα για το κρύο σε τονωτικό κοκτέιλ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ