Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Δοκιμάσαμε 40 σάντουιτς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Φθινοπώριασε, καιρός για κέικ! 15 συνταγές που γεμίζουν το σπίτι αρώματα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Πικάντικα, εύκολα και πληθωρικά πιάτα: Ένα πλήρες μενού για όλο το Σαββατοκύριακο
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Ρύζι από τον τόπο μας: Παράγουμε πολύ, αλλά εξάγουμε το 70%
ΕΞΟΔΟΣ
12 Πιάτα – Και στο κέντρο της Αθήνας η δημοφιλής ταβέρνα του πολυβραβευμένου σεφ Παύλου Κυριάκη
#TAGS
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
BACK TO SCHOOL
ΣΥΚΑ
ΣΤΑΦΥΛΙ
ΤΑΒΕΡΝΑ
Τι θα μαγειρέψουμε σήμερα
60'
Κοκκινιστό λαχανόρυζο με σουμάκ, πιπεριά, κύμινο και κόλιανδρο
ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
1:30'
Γριβάδι στιφάδο
LIGHT
45'
Κοτόπουλο μπούτι με τραχανά και μαύρες ελιές
ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
20'
Εύκολη τυλιχτή πίτσα με τορτίγιες, έτοιμη σε 20′ στη φριτέζα αέρος
LIGHT
20'
Σαλάτα με ντοματίνια, γλιστρίδα, κολοκυθάκια και γραβιέρα Νάξου
ΑΒΓΟ - ΤΥΡΙ
1:30'
Σπυρωτός χαλβάς με βούτυρο και κουκουνάρι από τον Στέλιο Παρλιάρο
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τι θα μαγειρέψουμε σήμερα
60'
Κοκκινιστό λαχανόρυζο με σουμάκ, πιπεριά, κύμινο και κόλιανδρο
ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
1:30'
Γριβάδι στιφάδο
LIGHT
45'
Κοτόπουλο μπούτι με τραχανά και μαύρες ελιές
ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
20'
Εύκολη τυλιχτή πίτσα με τορτίγιες, έτοιμη σε 20′ στη φριτέζα αέρος
LIGHT
20'
Σαλάτα με ντοματίνια, γλιστρίδα, κολοκυθάκια και γραβιέρα Νάξου
ΑΒΓΟ - ΤΥΡΙ
1:30'
Σπυρωτός χαλβάς με βούτυρο και κουκουνάρι από τον Στέλιο Παρλιάρο
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τι θα φάμε σήμερα
60'
Κοκκινιστό λαχανόρυζο με σουμάκ, πιπεριά, κύμινο και κόλιανδρο
ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
1:30'
Γριβάδι στιφάδο
LIGHT
45'
Κοτόπουλο μπούτι με τραχανά και μαύρες ελιές
ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
20'
Εύκολη τυλιχτή πίτσα με τορτίγιες, έτοιμη σε 20′ στη φριτέζα αέρος
LIGHT
20'
Σαλάτα με ντοματίνια, γλιστρίδα, κολοκυθάκια και γραβιέρα Νάξου
ΑΒΓΟ - ΤΥΡΙ
1:30'
Σπυρωτός χαλβάς με βούτυρο και κουκουνάρι από τον Στέλιο Παρλιάρο
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
#TIP
Το μυστικό του τέλειου τσαγιού είναι το ποιοτικό νερό
Συμβουλές
Overnight oats με γεύση μηλόπιτα: Η πιο cozy ιδέα για θρεπτικό πρωινό
Καζάν ντιπί: Πώς φτιάχνεται το τούρκικο γλυκό με το «κρυφό» συστατικό
Aπορροφητήρας: Πώς μειώνουμε τον θόρυβο και εξοικονομούμε ενέργεια
Πίτες και πιτάκια στο τηγάνι: 6 συνταγές που ξεχωρίζουν
Πώς θα απαλλαγούμε από τον σκόρο τροφίμων στα ντουλάπια της κουζίνας
Αυτή την Κυριακή 28/9, μη χάσετε το Πρώτο Θέμα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Food Science
FOOD SCIENCE
Ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Ελλάδα: Τι ισχύει για το κρέας, το γάλα και τη φέτα
FOOD SCIENCE
Vegan διατροφή: Το μυστικό της πρωτεϊνικής επάρκειας
FOOD SCIENCE
Τι εννοείς ο κιμάς δεν μπαίνει στην κατάψυξη – Ένας τεχνολόγος τροφίμων εξηγεί τι ισχύει
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόσωπα
Από τα βαπόρια στο καφενείο – Η ιστορία του κ. Πάσσα στη Λαγκάδα Χίου
Σεϋχέλλες: Μια ομάδα στον Κεραμεικό που κάνει τη διαφορά
Σπύρος Αρτελάρης: «Όταν το γλυκό γίνεται εμπειρία»
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Cucina Caruso
Κεφτεδάκια, μπιφτέκια και σουτζουκάκια: Ο σωστός κιμάς και οι ιδιαιτερότητες κάθε συνταγής
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μαγείρεμα με αγελαδινό βούτυρο
Ψήσιμο στο φούρνο: Οι διαφορές σε αντιστάσεις, αέρα και γκριλ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρώτες ύλες & Προϊόντα
Γιουφκά (ή yufka): Το φύλλο ζύμης από τα βάθη της Ανατολής – Πώς μαγειρεύεται και πού το βρίσκουμε
Φραγκόσυκα: Τα οφέλη τους, πώς τα καθαρίζουμε και πώς τα καταναλώνουμε
Σαμπούκος (ή κουφοξυλιά): Πότε τον μαζεύουμε, πώς τον χρησιμοποιούν οι σεφ και πού θα τον βρείτε
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Podcasts
Όλη η αλήθεια για τα βολιώτικα τσιπουράδικα
ΕΓΓΡΑΦΗ
Είναι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο το νέο «φάρμακο»;
ΕΓΓΡΑΦΗ
Κεραμικές εστίες και inox συσκευές: Το τέλειο καθάρισμα
ΕΓΓΡΑΦΗ
Η Θεσσαλονίκη μέσα από 24 εμπειρίες
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Έξοδος
ΕΞΟΔΟΣ
Batard ή αλλιώς δυο Glorious Bastards αρτοποιούν στο Παγκράτι
ΕΞΟΔΟΣ
Cesar Meze Bar: Η πιο γευστική ταράτσα της Ρόδου
ΕΞΟΔΟΣ
Elemes Cretan Cuisine – Η προβολή της κρητικής κουζίνας στο σήμερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο «Όλυμπος Νάουσα» ταξιδεύει στην Αθήνα: μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας στο One & Only Aesthesis
Green Food
Η γαστρονομία του αύριο: Πώς η zero waste κουζίνα αλλάζει την ελληνική γεύση
Πώς αποθηκεύουμε τα αγγούρια για να μείνουν τραγανά στο ψυγείο;
Πώς αποθηκεύουμε τα μυρωδικά (άνηθο, μαϊντανό, βασιλικό) για να μείνουν φρέσκα για εβδομάδες;
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θέματα
ΘΕΜΑΤΑ
Γαστρονομικές Τάσεις 2026: Η τεχνολογική μεταμόρφωση της κουζίνας
ΘΕΜΑΤΑ
Tashas Group: Η παγκόσμια δύναμη της φιλοξενίας με ελληνικές ρίζες
ΘΕΜΑΤΑ
Croque Madame ή Croque Monsieur; Οι διαφορές και ποιος έχει τον πρώτο λόγο στο σάντουιτς
ΘΕΜΑΤΑ
Δίπλες: Όπου γάμος και χαρά ένα παραδοσιακό γλυκό με συμβολισμούς
Μαγειρεύουμε με τορτίγιες
Τορτίγιες με ζεστό ντιπ τυριού και πικάντικη κόκκινη σάλτσα
Σπιτικά νάτσος με ντιπ αβοκάντο και ντιπ γιαουρτιού
Τορτίγιες με κιμά, λαχανικά και σος γιαουρτιού
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πάμε στην αγορά
Κορινθιακή Σταφίδα: Ξαναβάζουμε στο τραπέζι μας το ελληνικό superfood – Πού θα τη βρείτε
Πόσα ξοδεύω για φαγητό: Βάσω, 52 ετών, τραπεζική υπάλληλος με μηνιαίο εισόδημα 1.700€
Ghee: Το βούτυρο που δεν καίγεται ποτέ, πώς μαγειρεύεται και πού θα το βρείτε
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μαγειρεύουμε με τορτίγιες
Τορτίγιες με ζεστό ντιπ τυριού και πικάντικη κόκκινη σάλτσα
Σπιτικά νάτσος με ντιπ αβοκάντο και ντιπ γιαουρτιού
Τορτίγιες με κιμά, λαχανικά και σος γιαουρτιού
Viral
VIRAL
Τιτανικός: Τι έφαγαν οι επιβάτες του λίγες ώρες πριν την τραγωδία
VIRAL
Το πιο ζουμερό viral καλαμάκι κοτόπουλο του TikTok
VIRAL
Ο σεφ της Νταϊάνα αποκαλύπτει: Αυτό το πρωινό έτρωγε (σχεδόν) κάθε ημέρα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κρασί & Ποτό
ViBo Harvest Festival: Η μαγεία του τρύγου ζωντανεύει στον Πειραιά
Great Greek Wines: Η ιστορία πίσω από έναν μεγάλο διαγωνισμό χωρίς μετάλλια και η σημασία για το ελληνικό κρασί
Σερβίρισμα κρασιού: Γιατί η θερμοκρασία κάνει τη διαφορά
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ