Μια υπέροχη ντοματόσουπα γίνεται ακόμη πιο γευστική αν τη φτιάξουμε με ΟΜΙΚΡΟΝ τορτελίνια με τυριά. Μπορούμε τα τη σερβίρουμε ως πρώτο πιάτο σε ένα γιορτινό φιλικό τραπέζι όπου πρωταγωνιστεί η απλότητα του comfort food.
Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το
ε.π. Ελαιόλαδο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και την πιπεριά. Σβήνουμε με το κονκασέ και τον πελτέ, διαλυμένο σε λίγο νερό, αλατίζουμε, ρίχνουμε τη ζάχαρη και προσθέτουμε τον ζωμό που έχουμε διαλύσει σε 1 λίτρο νερό. Μετά την πρώτη δυνατή βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για 10 λεπτά.
Ρίχνουμε τα
ΟΜΙΚΡΟΝ τορτελίνια με τυριά και τα ξερά μυρωδικά και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να μαγειρευτούν al dente, χωρίς να διαλυθούν. Στο τέλος, πασπαλίζουμε με τον βασιλικό. Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή στα πιάτα.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το
ε.π. Ελαιόλαδο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και την πιπεριά. Σβήνουμε με το κονκασέ και τον πελτέ, διαλυμένο σε λίγο νερό, αλατίζουμε, ρίχνουμε τη ζάχαρη και προσθέτουμε τον ζωμό που έχουμε διαλύσει σε 1 λίτρο νερό. Μετά την πρώτη δυνατή βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για 10 λεπτά.
Βήμα 2
Ρίχνουμε τα
ΟΜΙΚΡΟΝ τορτελίνια με τυριά και τα ξερά μυρωδικά και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να μαγειρευτούν al dente, χωρίς να διαλυθούν. Στο τέλος, πασπαλίζουμε με τον βασιλικό. Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή στα πιάτα.