Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Ζυμαρικά
Ρύζι
Γλυκά
Πίτες-Πίτσες-Τάρτες
Λαχανικά
Κρέας
Αλλαντικά
Ψάρια-Θαλασσινά
Πουλερικά
Ζύμες - Ψωμιά
Συνταγές με κρέμα γάλακτος
Σοκολάτα
Κιμάδες
Αυγό-Τυρί
Ροφήματα
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά

ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ

Περίσταση – Είδος Κουζίνας
Διεθνής κουζίνα
Για το πάρτι
Εποχικές συνταγές
Άνοιξη - Καλοκαίρι
Φθινόπωρο - Χειμώνας
Γιορτινό τραπέζι
Χριστούγεννα
Πάσχα
Για το παιδί
Ελληνική κουζίνα
Ethnic
Καθημερινό τραπέζι
Fusion

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Εθνικές Κουζίνες
Ιταλία
Γερμανία
Γαλλία
Βραζιλία
Αργεντινή
Αμερική
Ταϊλάνδη
Σκανδιναβία
Ρωσία
Πορτογαλία
Περού
Μεξικό
Μεγάλη Βρετανία
Λίβανος
Κωνσταντινούπολη
Κύπρος
Κούβα
Κίνα
Ισπανία
Ιράν
Ινδία
Ιαπωνία
Είδος γεύματος
Καθημερινό τραπέζι
Ειδική διατροφή
Για χορτοφάγους
Για vegans
Χωρίς γλουτένη
Για διαβητικούς
Οικονομικές
Στο Πι και Φι
Κυριακάτικο τραπέζι
Σνακ
Νηστίσιμα
Με ό,τι περισσεύει
Light
Πρωινό – Brunch
Είδος πιάτου
Κυρίως πιάτα
Ορεκτικά – Μεζέδες
Σούπες
Επιδόρπια
Συνοδευτικά
Τα βασικά
Σάλτσες - Σος - Ντιπ - Αλείμματα
Βασικές συνταγές
Ζωμοί - Μαρινάδες
Σαλάτες
Κύριο υλικό
Ζυμαρικά
Λαχανικά
Ρύζι
Πίτες – Τάρτες
Κρεατικά
Ζύμες - Ψωμιά
Ψάρια-Θαλασσινά
Πουλερικά
Αβγό - Τυρί
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Τρόπος μαγειρέματος
Φούρνου
Κατσαρόλας
Τηγάνι
Χωρίς μαγείρεμα
Σχάρας - BBQ
Γλυκά
Κρέμες - Μους - Ζελέ
Τούρτες – Πάστες
Κέικ – Τσουρέκια
Παγωτά – Σορμπέ
Σοκολάτα
Μπισκότα – Κουλούρια – Μικρά κεράσματα
Λικέρ & Ροφήματα
Διάφορα
Tάρτες
Light-γλυκά
Εποχικά γλυκά
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά
Πάσχα
Νηστίσιμα γλυκά
Γλυκά τηγανιού
Γλυκά ταψιού – Πίτες
Γλυκά κουταλιού – Μαρμελάδες
Κιμάδες
Μοσχάρι
Αφιερώματα
Γιώτης
Μπάρμπα Στάθης
Trata
Sunny Via
Safcol
Lurpak
Fytro
Del Monte
Arla
Το Μαννα Τσατσαρωνάκη
Ομοσπονδία
Όλυμπος
Νιτσιάκος
Μύλοι Αγίου Γεωργίου
Μακεδονικό Ταχίνι
Κρητών 'Αρτος
εζα
ΔΩΔΩΝΗ
Δέλτα
ΓΚΡΕΚΑ
Βλάχα
Μαγειρεύουμε με
Αλλαντικά
Χοιρινό
Συνταγές που μαγεύουν
Συνταγές
Πάσχα
Οι δικές σας συνταγές
Οι δικές σας συνταγές (γλυκά)
Οι δικές σας συνταγές (αλμυρά)
Κυνήγι
Καθαρά Δευτέρα
Γιώτης
Αρνί - Κατσίκι
Quick Videos
Mediterranean Cooking
filter icon
Φίλτρα
clock icon
45'

Γνήσια ιταλική πανακότα βανίλια

clock icon
40'

Ριζότο λεμονάτο με κολοκύθια

clock icon
30'

Εύκολη συνταγή για ατομικά τιραμισού

clock icon
50'

Πίτσα με λεπτή ζύμη, μοτσαρέλα και ντομάτα

clock icon
1:40'

Ζουκότο (Zuccotto): Το δίχρωμο sponge κέικ των Ιταλών

clock icon
60'

Κροστάτα με ταλιατέλες «Πάλια ε Φιένο» (στο φούρνο)

clock icon
1:30'

Σπαγγέτι με κεφτεδάκια

Σε αυτή την συνταγή, η προσθήκη παρμεζάνας θα δώσει περισσότερη γεύση. Πρώτα τηγανίζουμε τους κεφτέδες και μετά μαγειρεύουμε τη σάλτσα στο ίδιο τηγάνι. Στο τέλος ποσάρουμε τους κεφτέδες στη σάλτσα. Αυτή η διαδικασία σημαίνει ότι όλη η γεύση του κρέατος θα μείνει στη σάλτσα.

clock icon
1:15'

Κέικ σοκολάτας με αμύγδαλα από το Ποζιτάνο της Ιταλίας

clock icon
55'

Πίτσα τηγανητή με ρόκα, μοτσαρέλα και παρμεζάνα

clock icon
40'

Pasta alla Carbonara

clock icon
30'

Bucatini Amatriciana

clock icon
1:30'

Ιταλικά νιόκι με βερονέζικη σάλτσα ντομάτας

clock icon
2:0'

Λαζάνια με μανιτάρια

clock icon
45'

Μπρουσκέτα με μπουράτα, μαρμελάδα κρεμμυδιών, φρέσκα σύκα και προσούτο

clock icon
45'

Ζυμαρικά Αραμπιάτα

Πισω
Περισσοτερες συνταγες
Cantina Logo
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo