Στο καθιερωμένο μας κουίζ στο viber αναρωτηθήκαμε ποιες πίτσες αγαπάτε περισσότερο. Τις τραγανές με λεπτή ζύμη σαν εκείνες που απολαμβάνουμε στην Ιταλία ή την πιο αφράτη τους εκδοχή με χορταστική, παχιά ζύμη; Στο poll δείξατε ξεκάθαρα την προτίμησή σας για τις τραγανές πίτσες, αφού τις επιλέξατε με ποσοστό 73% αφήνοντας πίσω τις πίτσες με αφράτη ζύμη με ποσοστό 27%. Εμείς, πάλι, συγκεντρώσαμε για εσάς λαχταριστές συνταγές και για τις δύο εκδοχές της αγαπημένης μας πίτσας για να τις απολαύσετε ή και να τις δοκιμάσετε.. εναλλάξ!
Δείτε παρακάτω τις επιλογές μας:
Συνταγές για τραγανή πίτσα
Πίτσα με πάστα άνηθου – δυόσμου, καπνιστό σολομό και κάππαρη
Εναλλακτική πίτσα με πάστα άνηθου – δυόσμου, καπνιστό σολομό και κάππαρη, που αφήνει μία ελαφρώς πικάντικη γεύση.
Φτιάχνουμε σπιτική πίτσα με τραγανή λεπτή ζύμη
Αν έχετε μόνο μια ώρα στη διάθεσή σας ή και λιγότερο, αυτή είναι η εύκολη πίτσα που μπορείτε να φτιάξετε την τελευταία στιγμή για την οικογένεια και τους φίλους σας.
Πίτσα με λεπτή ζύμη, μοτσαρέλα και ντομάτα
Φτιάχνουμε πίτσα με λεπτή ζύμη, όπως την φτιάχνουν και στην Ιταλία. Προσθέτουμε μοτσαρέλα, ντομάτα και παρμεζάνα και απολαμβάνουμε.
Συνταγές για αφράτη πίτσα
Αφράτη σπιτική πίτσα στο ταψί με ζύμη από φοκάτσια
Ο PizzaChefArgy, κατά κόσμο Νίκος Αργυρόπουλος*, μάς δείχνει πώς να φτιάχνουμε πίτσα με ζύμη φοκάτσιας με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο. Ξεκινώντας από το μηδέν και μέσα σε μόλις 3 ώρες μπορούμε να απολαύσουμε αυτή τη μοναδική πίτσα ζυμώνοντας στο χέρι χωρίς mixer ή ζυμωτήριο.
Φτιάχνουμε την πιο αφράτη ζύμη πίτσας με αλεύρι ολικής άλεσης
Αν αγαπάτε την πίτσα και θέλετε να την απολαμβάνετε όχι μόνο από delivery, αλλά να δοκιμάσετε να την φτιάξετε από την αρχή, ετοιμάζοντας τη δική σας ζύμη, τότε εμείς σας έχουμε την καλύτερη συνταγή για ζύμη με αλεύρι ολικής αλέσεως, που είναι ακόμη πιο υγιεινή αλλά και νόστιμη.
Πίτσα cacio e pepe
Η κλασική ιταλική μακαρονάδα cacio e pepe μετατρέπεται στην πιο απολαυστική πίτσα. Τη φτιάχνουμε και με έτοιμο μείγμα, αν δεν έχουμε χρόνο.