Στο καθιερωμένο μας κουίζ στο viber αναρωτηθήκαμε ποιες μαρμελάδες αγαπάτε περισσότερο. Πάνω σε μια ζεστή φέτα ψωμί ή σε τραγανές φρυγανιές, σε λαχταριστά pancakes και σε βάφλες, οι μαρμελάδες θυμίζουν νοσταλγικά μια άλλη εποχή αλλά μοιάζουν ταιριαστές παντού και πάντα.

Στο poll δείξατε ξεκάθαρα την προτίμησή σας για τις μαρμελάδες κόκκινων φρούτων, αφού τις επιλέξατε με ποσοστό 60% αφήνοντας πίσω τις μαρμελάδες εσπεριδοειδών με ποσοστό 40%. Εμείς, πάλι, συγκεντρώσαμε για εσάς λαχταριστές συνταγές και για τις δύο για να τις απολαύσετε όλο τον χρόνο στο πρωινό ή στο απογευματινό σας.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές μας:

Συνταγές για μαρμελάδες με κόκκινα φρούτα

Μαρμελάδα με κόκκινα φρούτα
Κατακόκκινη μαρμελάδας με κεράσια, φράουλες, φραμπουάζ και φραγκοστάφυλα που θα απολαύσετε πολύ στο πρωινό σας, ενώ μαζί της θα σερβίρεται και cheesecake που του πάει πολύ.

Μαρμελάδα φράουλα με τζίντζερ και αρμπαρόριζα
Νόστιμη, λαχταριστή και σούπερ αρωματική αυτή η μαρμελάδα είναι ό,τι πρέπει για το πρωινό σας!

Συνταγές για μαρμελάδες με εσπεριδοειδή

Μαρμελάδα πορτοκάλι
Η σπιτική μαρμελάδα δεν πρέπει να λείπει από κανένα ντουλάπι. Αξιοποιούμε τα πορτοκάλια στην καλύτερή τους εποχή και τα κάνουμε μαρμελάδα-γλύκισμα.

Μαρμελάδα εσπεριδοειδών
Μια αρωματική μαρμελάδα με τα φρούτα της εποχής, εύκολη στην παρασκευή της, που θα την απολαύσετε με τσάι ή καφέ, πάνω στο γιαούρτι, σε φρουτοσαλάτες, αλλά και σε γλυκές δημιουργίες.