Στο καθιερωμένο pοll που κάνουμε κάθε Τετάρτη στο viber, σας θέσαμε το εξής δίλημμα: τυρόψωμο ή σκορδόψωμο. Και τα δυο γεμιστά ψωμιά έχουν ομολογουμένως αρκετούς οπαδούς. Για κάποιους, το τυρόψωμο είναι το πρωινό ή το απογευματινό τους σνακ ενώ για άλλους το σκορδόψωμο μπορεί να συνοδεύσει ιδανικά μια κρύα μπίρα ή να μπει ως πεντανόστιμο ορεκτικό στο τραπέζι τους.

Παρόλα αυτά, στο poll φάνηκε πως το λαχταριστό τυρόψωμο έχει κερδίσει τους περισσότερους από εσάς, αφού επικράτησε, φτάνοντας το 72% αφήνοντας πίσω του το σκορδόψωμο με ποσοστό μόλις 27%. Και για να μην μένουμε μόνο σε αριθμούς, σας δίνουμε παρακάτω 4 πεντανόστιμες συνταγές τους που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα με υλικά που έχετε όλοι στην κουζίνα σας.

Δείτε παρακάτω τις συνταγές:

Τυρόψωμο

Τυρόψωμο
Ένα πολύ νόστιμο ψωμάκι για να συνοδέψετε το φαγητό σας ή να το απολαύσετε μόνο του ως πρωινό ή σνακ.

H συνταγή για το τέλειο τυρόψωμο
Ένα διαφορετικό ψωμί που τρώγεται σαν σνακ αφού φτιάχνεται με τυρί, ελιές και δενδρολίβανο.

Σκορδόψωμο

Πώς να φτιάξετε σκορδόψωμο στη φριτέζα αέρος
Το σκορδόψωμο είναι ένα γευστικό ορεκτικό που λειτουργεί και ως σνακ τις ώρες που επιθυμούμε κάτι αλμυρό. Εδώ έρχεται η φριτέζα αέρος, για να μας «λύσει τα χέρια», καθώς μας βοηθά να ολοκληρώσουμε την παρασκευή του μέσα σε μόλις λίγα λεπτά.

Φτιάχνουμε το νοστιμότερο τυρένιο σκορδόψωμο σε λιγότερο από 30′
Θέλετε να μάθετε το μυστικό για το τέλειο σκορδόψωμο, με τυρί που λιώνει υπέροχα καθώς κόβεται σε φέτες; Τα υλικά είναι λίγα και απλούστατα: πολύ τυρί, ελάχιστη μαγιονέζα (κι όμως χρειάζεται λίγη) και ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια.