Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΣΥΝΤΑΓΗ
Ο πετεινός στη σχάρα με σάλτσα παστιτσάδα, που σερβίρουν στα Άκρα
ΣΥΝΤΑΓΗ
Η μελιτζανοσαλάτα του Μάκη Γεωργιάδη
CUCINA CARUSO
Ψάρια: 10 μυστικά για το τέλειο ψήσιμο στο σπίτι
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Φράουλες: Πώς τις διατηρούμε σε βάζο για να έχουμε όλο τον χρόνο φρούτο και σιρόπι
ΕΞΟΔΟΣ
24 ώρες στο Τραβόλτα: Όλο το παρασκήνιο από το άνοιγμα μέχρι το κλείσιμο της ταβέρνας
#TAGS
ΙΟΥΛΙΟΣ
ΓΕΜΙΣΤΑ
ΠΕΠΟΝΙ
ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
ΤΑΒΕΡΝΑ
Τι θα φάμε σήμερα
30'
Η μακαρονάδα του ψαρά, όπως τη σερβίρει το Polpo
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
60'
Αρακάς λαδερός με πατάτες
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
1:30'
Αλμυρή γαλατόπιτα, από την Ερασμία Μπαλάσκα
ΠΙΤΕΣ – ΤΑΡΤΕΣ
40'
Κεμπάπ γαλοπούλας σε αραβικές πίτες
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
30'
Πικάντικο ρύζι με κουρκουμά
ΓΙΑ VEGANS
25'
Τονοσαλάτα με ζυμαρικά, κόκκινα φασόλια, αβοκάντο και καλαμπόκι
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τι θα φάμε σήμερα
30'
Η μακαρονάδα του ψαρά, όπως τη σερβίρει το Polpo
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
60'
Αρακάς λαδερός με πατάτες
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
1:30'
Αλμυρή γαλατόπιτα, από την Ερασμία Μπαλάσκα
ΠΙΤΕΣ – ΤΑΡΤΕΣ
40'
Κεμπάπ γαλοπούλας σε αραβικές πίτες
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
30'
Πικάντικο ρύζι με κουρκουμά
ΓΙΑ VEGANS
25'
Τονοσαλάτα με ζυμαρικά, κόκκινα φασόλια, αβοκάντο και καλαμπόκι
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τι θα φάμε σήμερα
30'
Η μακαρονάδα του ψαρά, όπως τη σερβίρει το Polpo
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
60'
Αρακάς λαδερός με πατάτες
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
1:30'
Αλμυρή γαλατόπιτα, από την Ερασμία Μπαλάσκα
ΠΙΤΕΣ – ΤΑΡΤΕΣ
40'
Κεμπάπ γαλοπούλας σε αραβικές πίτες
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
30'
Πικάντικο ρύζι με κουρκουμά
ΓΙΑ VEGANS
25'
Τονοσαλάτα με ζυμαρικά, κόκκινα φασόλια, αβοκάντο και καλαμπόκι
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
#TIP
Νάτριο: Από τους σημαντικότερους ηλεκτρολύτες που περιέχονται στο φυσικό μεταλλικό νερό
Συμβουλές
Φτιάχνουμε ντολμαδάκια γιαλαντζί με τη βοήθεια τριών σεφ
Πώς να βγάλετε τα κουκούτσια από τα κεράσια και τα βύσσινα χωρίς να λερωθείτε
Σπατάλη φαγητού: Ένας οδηγός για μια βιώσιμη και οικονομική καθημερινότητα
Πώς να ωριμάσει το άγουρο αβοκάντο σε μόλις μία μέρα
Παστίτσιο: Ο κιμάς, η μπεσαμέλ και το ψήσιμο, όπως μας συμβούλευσαν οι σεφ
Η σπιτική σος για burger -με το ιδιαίτερο συστατικό- που τα απογειώνει
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Food Science
FOOD SCIENCE
Γιατί ο ελληνικός είναι ο καλύτερος καφές να ξεκινήσουμε τη μέρα
FOOD SCIENCE
Η επιστήμη πίσω από την τέλεια κερασόπιτα
FOOD SCIENCE
Ψύλλιο: Ένα φυσικό προϊόν με πολλαπλά οφέλη για την υγεία και πώς να το εντάξουμε στη διατροφή μας
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόσωπα
Ηλίας Ντούκας: Υπό πίεση γεννιούνται διαμάντια (και αστέρια Michelin)
Γιώργος Πίττας: «Η ταβέρνα θέλει ταπεινότητα και σεβασμό»
Wine is Fine: Η πιο fine ομάδα, πίσω από ένα διαφορετικό wine bar
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Cucina Caruso
Κρέας: Ποια κομμάτια ψήνουμε στο μάτι, ποια στο φούρνο και γιατί
Μελιτζάνα: Πώς να τη διαχειριστείτε για να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα
Γαρίδες: Τεχνικές και μυστικά για το πιο νόστιμο αποτέλεσμα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρώτες ύλες & Προϊόντα
Μέλι με εντοπιότητα – 13 ποικιλίες που αξίζει να γνωρίζουμε, και τα χαρακτηριστικά τους
Το τριαντάφυλλο της γιαγιάς: Ροδόσταγμα, λουκούμι, λικέρ και άλλα αρώματα παράδοσης
Μελιτζάνα: Πώς να τη διαχειριστείτε για να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Podcasts
Όλη η αλήθεια για τα βολιώτικα τσιπουράδικα
ΕΓΓΡΑΦΗ
Είναι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο το νέο «φάρμακο»;
ΕΓΓΡΑΦΗ
Κεραμικές εστίες και inox συσκευές: Το τέλειο καθάρισμα
ΕΓΓΡΑΦΗ
Η Θεσσαλονίκη μέσα από 24 εμπειρίες
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Έξοδος
ΕΞΟΔΟΣ
Nyx Japanese Rooftop Gastrobar: Πληθωρική fusion κουζίνα με πανοραμική θέα στην Αθήνα
ΕΞΟΔΟΣ
Κριεκούκης: Η χασαποταβέρνα στη Μάνδρα με ιστορία πάνω από μισό αιώνα
ΕΞΟΔΟΣ
Το Belman Season IV: Όταν η νησιωτική αυθεντικότητα συναντά τον πειραματισμό στο ποτήρι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
4 βραδιές, δύο μενού, μία μοναδική εμπειρία στο Fuga με την σεφ Yuka Aoyama
Green Food
Πώς αποθηκεύουμε τα αγγούρια για να μείνουν τραγανά στο ψυγείο;
Πώς αποθηκεύουμε τα μυρωδικά (άνηθο, μαϊντανό, βασιλικό) για να μείνουν φρέσκα για εβδομάδες;
Το Λεμονοδάσος Πόρου και η zero-waste λεμονάδα του
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θέματα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Φέτα: Το αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κουζίνας που μας ενώνει
ΘΕΜΑΤΑ
Παγωτά των ’80s: Κλασικά, αγαπημένα και ποια βρίσκουμε σήμερα
ΘΕΜΑΤΑ
Το τζατζίκι σε 12+1 εκδοχές, και με τι να το ταιριάξετε κάθε φορά στο τραπέζι
ΘΕΜΑΤΑ
Η ιστορία πίσω από την αγάπη των Ελλήνων για τη ρετσίνα
Μαγειρεύουμε με λεμόνι και λάιμ
Φιλέτα τσιπούρας με κόλιανδρο και λάιμ
Παγωτό με μοσχολέμονα και μπισκότα βουτύρου
Πικάντικο σπαγγέτι με αβγοτάραχο και ξύσμα εσπεριδοειδών
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πάμε στην αγορά
Wasabi: Τι κρύβεται πίσω από τη γεύση του και πού το βρίσκουμε
Φύλλα μπανάνας: Πού θα τα βρείτε και γιατί μας κάνουν καλό όταν μαγειρεύουμε με αυτά
Τι μπορούμε να φάμε με 1 ευρώ;
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μαγειρεύουμε με λεμόνι και λάιμ
Φιλέτα τσιπούρας με κόλιανδρο και λάιμ
Παγωτό με μοσχολέμονα και μπισκότα βουτύρου
Πικάντικο σπαγγέτι με αβγοτάραχο και ξύσμα εσπεριδοειδών
Viral
VIBER POLL
Σας ρωτήσαμε το αγαπημένο σας καλοκαιρινό φαγητό – Ένας πλήρης οδηγός για να φτιάχνετε τέλεια γεμιστά
VIRAL
Τέλος οι τριώροφες τούρτες στους γάμους; – Η νέα τάση με ιταλικές ρίζες που τις «ισοπεδώνει»
VIRAL
Η συνταγή του Damiano David για αυθεντική μπολονέζ και το υλικό έκπληξη που κάνει όλη τη διαφορά
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κρασί & Ποτό
Το κρασί, η γη και οι άνθρωποι: Η υπόσχεση στο Κτήμα Χατζημιχάλη
Margarita ή Pina Colada; Αυτό το κοκτέιλ συνδυάζει και τα δύο
Όχι άλλο Spritz – 4 συνταγές με Aperol για να δροσιστείτε αλλιώς
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ