Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σας δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 18/11
Ζυμαρικά με κιμά λουκάνικου
Οι μακαρονάδες θα λατρέψουν αυτή τη συνταγή που συνδυάζει τις ταλιατέλες με τον κιμά λουκάνικου. Μια σάλτσα που μπορείτε να διατηρήσετε στο ψυγείο για επόμενα μαγειρέματα
Τρίτη 19/11
Πικάντικες χοιρινές μπριζόλες με ζεστή ρυζοσαλάτα
Οι χοιρινές μπριζόλες ψήνονται στο φούρνο με καρότα και συνοδεύονται ιδανικά με μια ρυζοσαλάτα με κινόα.
Τεταρτη 20/11
Το σπανακόρυζο αλλιώς, με τραχανά αντί για ρύζι
Το σπανακόρυζο είναι από τα ελάχιστα φαγητά που δεν αγαπά η εξάχρονη κόρη μου, αγαπά όμως αυτό εδώ το γιαχνιστό σπανάκι με την ντομάτα και τον τραχανά.
Πέμπτη 21/11
Γίγαντες στον φούρνο με μανιτάρια, λευκή σάλτσα αρωματισμένη με μαστίχα Χίου
Αυτοί οι γίγαντες φούρνου με τη λευκή σάλτσα και τα μανιτάρια έχουν ξεχωριστό άρωμα και γεύση με την προσθήκη της πολύ ιδιαίτερης μαστίχας Χίου
Παρασκευή 22/11
Ψαρόσουπα με λαχανικά
Μια καλομαγειρεμένη ψαρόσουπα είναι το φαγητό που αναζητάμε όλοι στο τραπέζι, ακόμη και όσοι δεν αγαπούν ιδιαίτερα το ψάρι. Σε αυτή την εκδοχή εμπλουτίζεται με λαχανικά και σερβίρεται σχεδόν βελουτέ, δοκιμάστε τον τρόπο αυτό οπωσδήποτε, θα σας ενθουσιάσει!
Σάββατο 23/11
Μουσακάς φόρμας με επικάλυψη γιαουρτιού
Βάζουμε στη φόρμα ένα ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα της Κυριακής αντικαθιστώντας τη μπεσαμέλ με γιαούρτι.
Κυριακή 24/11
Στιφάδο με κοτόπουλο και μαυροδάφνη
Ζουμερό κοτόπουλο και γλυκά κρεμμύδια, ένα στιφάδο όνειρο για το γιορτινό και κυριακάτικο τραπέζι! Η μαυροδάφνη δεν δίνει μόνο γεύση στο φαγητό αλλά σερβίρεται και στα ποτήρια δίπλα συνοδεύοντάς το άψογα.
Baby πατάτες με μουστάρδα στον φούρνο
Και ποιος δεν αγαπάει τις πατάτες; Οι συγκεκριμένες μάλιστα είναι φούρνου με μουστάρδα και πασπαλισμένες από μυρωδικά.
Σουφλέ σοκολάτας με χουρμάδες
Ένα διαφορετικό σουφλέ σοκολάτας που παίρνει ιδιαίτερη γεύση από τους ψιλοκομμένους χουρμάδες. Νόστιμο και υγιεινό επιδόρπιο, ιδανικό για το καθημερινό τραπέζι και ως γλυκό σνακ.