Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό μενού της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 27/10
Στήθος κοτόπουλου με πάπρικα και πέστο βασιλικού
Φτιάχνουμε σπιτικό πέστο βασιλικού και μαγειρεύουμε στήθος κοτόπουλου στο φούρνο που του δίνει την φίνα γεύση του. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.

Τρίτη 28/10
Μπακαλιάρος σε κουρκούτι με σκορδαλιά
Ανήμερα της εθνικής εορτής ακολουθούμε το έθιμο και ετοιμάζουμε ένα κλασικό πιάτο της ελληνικής κουζίνας. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.

Τετάρτη 29/10
Σούπα κολοκύθας με κύμινο
Η κολοκύθα αυτή την εποχή είναι στα καλύτερά της και εμείς απολαμβάνουμε μια απολαυστική σούπα. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.

Πέμπτη 30/10
Κρασάτες πανσέτες
Είναι νόστιμες, οικονομικές και μαγειρεύονται στο τηγάνι και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους μέσα σε λίγα λεπτά. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.

Παρασκευή 31/10
Αυγά σε σάλτσα ντομάτας με φέτα
Αυγά με ντομάτα ή αλλιώς στραπατσάδα ή καγιανάς: ένα νόστιμο, εύκολο και πεντανόστιμο πιάτο! Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.

Σάββατο 1/11
Σουτζουκάκια σμυρναίικα
Η Ντίνα Χαρίση από την Παλιά Φάβα μοιράζεται μαζί μας τη συνταγή για τα αφράτα και πεντανόστιμα σουτζουκάκια της. Διαβάστε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.

Κυριακή 2/11
Λαχανοντολμάδες
Πεντανόστιμοι με τρεις διαφορετικούς κιμάδες και φίνα κρέμα αβγολέμονο. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.

Σαΐτια με μάραθο και πράσο
Μοναδική απλότητα και μεγαλείο νοστιμιάς, τα σαΐτια από τη Μονεμβασιά, που δεν είναι άλλο από χορτόπιτες του τηγανιού. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.

Κέικ σοκολάτας με αμύγδαλα
Πρόκειται για μια συνταγή από το Ποζιτάνο, όπου λατρεύουν τα αμύγδαλα και διοργανώνουν και φεστιβάλ για να γιορτάσουν την ετήσια συγκομιδή τους. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.