Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σας δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
ΔΕΥΤΕΡΑ 9/12
Νιόκι με σπανάκι και ροκφόρ
Αν και χρειάζονται μόλις 20΄ για να ετοιμαστούν, αποτελούν ιδανική επιλογή για τραπεζώματα. Τα νιόκι, δένουν καταπληκτικά με το σπανάκι και το ροκφόρ, που δίνουν στο φαγητό γήινη γεύση με νότες ξηρών καρπών.
ΤΡΙΤΗ 10/12
Χειροποίητος γύρος με τηγανητές γλυκοπατάτες
Τα παιδιά της νέας χιλιετίας, οι Millenials, θέλουν νόστιμο και υγιεινό φαγητό κι αυτός ο γύρος με τις γλυκοπατάτες είναι αυτό ακριβώς.
ΤΕΤΑΡΤΗ 11/12
Άγρια μανιτάρια στιφάδο
Αυτά τα άγρια μανιτάρια σιγομαγειρεύονται με μικρά κρεμμυδάκια και γίνονται ένα χορτοφαγικό στιφάδο λουκούμι.
ΠΕΜΠΤΗ 12/12
Σουπιές με φασόλια μαυρομάτικα
Τα μαυρομάτικα συνήθως σερβίρονται ως σαλάτα. Σε αυτή τη συνταγή, εκτός από τον μάραθο, παντρεύονται με τις σουπιές σε ένα υπέροχο λαδερό!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/12
Ριζότο με κάστανα και απάκι
Το ριζότο είναι μια αγαπημένη και γευστική επιλογή για ένα καθημερινό τραπέζι. Εμπλουτίστε το με κάστανα και απάκι και δώστε του έναν ξεχωριστό χαρακτήρα.
ΣΑΒΒΑΤΟ 14/12
Κρεατόσουπα με ντομάτα και κοφτό μακαρόνι
Θερμαντική και πεντανόστιμη κρεατόσουπα με πλούσια γεύση ντομάτας, ό,τι πρέπει για το καθημερινό τραπέζι της οικογένειας.
ΚΥΡΙΑΚΗ 15/12
Κοτόπουλο στη γάστρα με φινόκιο και μαραθόσπορο
Το κοτόπουλο στο φούρνο είναι το απόλυτα comfort φαγητό που πολλά νοικοκυριά επιλέγουν σταθερά για το κυριακάτικο τραπέζι τους. Σε αυτή τη συνταγή, το κοτόπουλο σιγοψήνεται στη γάστρα και ενισχύεται από τις γεύσεις και τα αρώματα του φινόκιο και του μαραθόσπορου.
Καψαλισμένα παντζάρια με σκορδαλιά αμυγδάλου
Αυτή η σαλάτα με παντζάρια ξεχωρίζει για δύο λόγους: και για τον διπλό τρόπο, με τον οποίο μαγειρεύονται και για την ιδιαίτερη σκορδαλιά με βάση το αμύγδαλο. Δοκιμάστε τη σήμερα κι όλας, είναι εύκολη και μπορεί να συντηρηθεί άνετα για λίγες μέρες στο ψυγείο.
Κυδώνια με πικραμύγδαλο
Φτιάχνουμε ένα κλασικό επιδόρπιο με κυδώνια και το απογειώνουμε αρωματικά με μια κρέμα από πικραμύγδαλο.