Σε μια καταπράσινη αυλή στην Κηφισιά γεμάτη λεβάντες, γιασεμιά και λεμονιές, το ιταλικό εστιατόριο Giacomo, είναι μια all day πρόταση για κάθε μέρα.
Αν μάλιστα το επισκεφτείτε Τετάρτη ή Παρασκευή βράδυ τότε η χαρά θα είναι διπλή, γιατί εκτός από τα νόστιμα πιάτα του θα γευτείτε και μια υπέροχη μουσική εμπειρία με live σαξόφωνο.
Στην κουζίνα βρίσκουμε τον βραβευμένο σεφ Θάνο Κουλτούκη, ο οποίος υπογράφει και επιμελείται το ανανεωμένο, καλοκαιρινό μενού του εστιατορίου. Από τις νέες προτάσεις του καταλόγου εντυπωσιάζουν οι Ταλιατέλες με ψητό μπαρμπούνι, κρέμα αχινού και χαβιάρι, το Ταρτάρ σολομού με ζωμό από αγγούρι και φρέσκα μυρωδικά και το Φαγκρί a la pizzaiola.
Δεν ξεχνάμε φυσικά τα signature dishes του Giacomo, την Cotoletta a la Milanese με χρυσό τραγανιστό κουρκούτι και την Bistecca Fiorentina. Από το μενού δεν θα μπορούσαν να λείπουν και άλλες εκλεκτές επιλογές σε pizza, pasta και risotto.
info
Giacomo, Λεβίδου 11, Κηφισιά, τηλ. 210 8014007.
Photo Credit: Γιώργος Αδάμος