Sponsored content

Μπορεί η Σαρακοστή να είναι συνδεδεμένη με την αποχή από κάποιες αγαπημένες μας τροφές ταυτόχρονα όμως ταυτίζεται με την αποτοξίνωση, την υγιεινή διατροφή και τα θρεπτικά φαγητά. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης περιόδου βέβαια δεν έχει σημασία μόνο τι τρώμε αλλά σημαντικό ρόλο παίζει εξίσου και το τι πίνουμε. Ειδικά το νερό είναι πολύ ουσιαστικός παράγοντας όχι μόνο του τρόπου διατροφής μας αλλά και του τρόπου ζωής μας γενικότερα. Ακριβώς επειδή λοιπόν η ενυδάτωση είναι το α και το ω στην καθημερινότητά μας είναι σημαντικό να επιλέγουμε σωστά τα προϊόντα που καταναλώνουμε δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προέλευση και την αγνότητά του νερού που προτιμάμε. Για όλους αυτούς τους λόγους ακολουθούμε τη φιλοσοφία του AQUA Carpatica που μας προσφέρει το νερό στις πιο καθαρές και αγνές εκδοχές του.

Το πολυτιμότερο αγαθό της φύσης
Στα Καρπάθια Όρη, βρίσκεται το τελευταίο δάσος της Ευρώπης που παραμένει ανέγγιχτο από κάθε μορφή ανθρώπινης δραστηριότητας. Η εντυπωσιακή οροσειρά έχει έκταση 120.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων και είναι γεμάτη έλατα και βελανιδιές. Σε αυτό το ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον ζουν οι περισσότερες αρκούδες στην Ευρώπη αφού αποτελεί ιδανικό καταφύγιο πολλών και διάφορων άγριων ζώων. Στον υπέροχο αυτό τόπο βρίσκονται οι πηγές του AQUA Carpatica και συγκεκριμένα στη Bucovina, μία περιοχή γεμάτη βλάστηση, τρεχούμενα νερά και καταπράσινα τοπία.

Επιλέγουμε νερό χωρίς νιτρικά
Ζούμε στην εποχή που ένα από τα βασικότερα ζητήματα που αφορούν το νερό που πίνουμε είναι η περιεκτικότητά του σε νιτρικά άλατα γι αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές μας. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η πρόσληψη νιτρικών, τα οποία είναι τοξικές ουσίες, μπορεί να προκαλέσει οργανικά προβλήματα, ειδικά στα βρέφη, στα παιδιά, στις εγκυμονούσες και σε άλλες ευπαθείς ομάδες. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να φροντίζουμε να μην καταναλώνουμε νερό με νιτρικά. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η επίσημη κρατική σύσταση για την κατανάλωση νιτρικών σε επτά χώρες της ΕΕ (Γερμάνια, Γαλλία, Αυστρία, Ιταλία, Ισπανία, Πολωνία και Τσεχία) είναι 10mg/L NO3 (το ανώτερο όριο) για τα βρέφη, τα μικρά παιδιά και τις εγκυμονούσες.

Η ιδανική λύση έρχεται από το νερό που έχει καταφέρει να ταυτιστεί με τη φύση. Πρόκειται για το AQUA Carpatica που είναι ένα νερό αγνό και φυσικό, με μηδέν νιτρικά το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό και σχεδόν μηδέν νιτρικά το Φυσικό Μεταλλικό νερό (0.6mgr/l). Το AQUA Carpatica καλύπτει τις ανάγκες κάθε οργανισμού, όσο εξειδικευμένες και να είναι γι αυτό αποτελεί την καλύτερη επιλογή για παιδιά αλλά και για όλη την οικογένεια: ευπαθείς ομάδες, ενήλικες που νηστεύουν, γυμνάζονται ή προσέχουν τη διατροφή τους. Επίσης, το AQUA Carpatica είναι πλούσιο σε πολύτιμα συστατικά όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο και περιέχει πολύ μικρές ποσότητες νατρίου.

Οι φυσικές φυσαλίδες κάνουν τη διαφορά
Τα μεταλλικά ή μη νερά στα οποία προστίθεται ανθρακικό οξύ με βιομηχανικό τρόπο, δηλαδή τα σοδόνερα, περιέχουν διοξείδιο του άνθρακα (CO2) σε ελεύθερη μορφή. Η τεχνητή προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα δημιουργεί ένα όξινο περιβάλλον για το πεπτικό σύστημα και μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα προβλήματα όπως έλκος, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, υπέρταση και άλλες δυσάρεστες καταστάσεις.

Τα Φυσικώς Ανθρακούχα Φυσικά Μεταλλικά Νερά, φιλτράρονται με φυσικό τρόπο κατόπιν μακρόχρονης διαδρομής δίπλα σε ανενεργά ηφαίστεια. Το σημαντικό είναι ότι περιέχουν ασβέστιο, διττανθρακικό μαγνήσιο, διττανθρακικο νάτριο και άλλα στοιχεία τα οποία εκλύουν, μετά την πόση, σιγά σιγά και διαδοχικά το διοξείδιο του άνθρακα. Η κατανάλωση φυσικώς ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού διευκολύνει την πέψη, εξουδετερώνει την υπερβολική γαστρική οξύτητα και ενισχύει το μεταβολισμό καθώς μεταφέρει φυσικούς ηλεκτρολύτες στο σώμα. Ταυτόχρονα, το AQUA Carpatica διατηρεί τη γευστική ισορροπία σε κάθε γεύμα αφού διαθέτει ευχάριστη, ιδιαίτερα απαλή γεύση ενώ δεν έχει καμία επίγευση. Έτσι, αφήνει μια αναζωογονητική αίσθηση στο στόμα χωρίς να επηρεάζει τις γεύσεις των φαγητών που το συνοδεύουν.

Πάνω από 100 διεθνείς διακρίσεις για το AQUA Carpatica
Το AQUA Carpatica απέσπασε πρόσφατα 2 νέα βραβεία, ξεπερνώντας έτσι τις 100 διεθνείς διακρίσεις τόσο για την ποιότητά του όσο και για τη γεύση του. Συγκεκριμένα, το LovedByParents, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα βραβείων γονικής μέριμνας παγκοσμίως, βράβευσε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica με ένα χρυσό κι ένα ασημένιο βραβείο στα Loved By Parents awards, αφού πρώτα δοκιμάστηκε και ψηφίστηκε από τους γονείς. Αναλυτικότερα, τα βραβεία που απέσπασε είναι το Best Children’s Drink για το AQUA Carpatica Kids Φυσικό Μεταλλικό Νερό – Gold και το Best Grocery Product 2024 για το AQUA Carpatica Kids Φυσικό Μεταλλικό Νερό – Silver.

www.aquacarpatica.gr
Facebook: AQUA.Carpatica.GR
Instagram: aquacarpatica.gr