Τα μάνγκο είναι πλούσια σε βιταμίνες C και A, που είναι ευεργετικά για την υγεία. Εδώ ετοιμάζουμε ένα γευστικό ρόφημα και χρησιμοποιούμε νερό καρύδας.
Υλικά
- Μερίδες: 6
- 2 μεγάλα μάνγκο, ξεφλουδισμένα, κομμένα σε μικρά κομμάτια (περίπου 4 φλιτζάνια)
- 2½ φλιτζάνια νερό καρύδας
- ⅔ φλιτζάνι φρέσκο χυμό λάιμ
- ¾ κουτ. γλυκού αλάτι
- 1 κουτ. γλυκού Αλέπο Πιπέρι
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το μάνγκο, το νερό καρύδας, τον χυμό λάιμ, αλάτι, το πιπέρι και 2 φλιτζάνια πάγο. Χτυπάμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Μοιράζουμε σε ποτήρια και μετά πασπαλίζουμε με περισσότερο πιπέρι.
Βήμα 2
Εάν θέλετε μπορείτε να το ετοιμάσετε και 1 ώρα νωρίτερα. Βάζουμε τον κάδο του μπλέντερ με το μείγμα στην κατάψυξη. Πριν το σερβίρισμα, θα χρειαστεί να χτυπήσουμε ξανά.