Ιταλικής έμπνευσης παρασκεύασμα που θέλει το παγωτό βανίλια να περιχύνεται με ζεστό καφέ εσπρέσο. Μεγάλη απόλαυση! Δείτε τη συνταγή για σπιτικό παγωτό βανίλια ΕΔΩ.
Υλικά
- 500γρ. παγωτό βανίλια σπιτικό
- 4 φλιτζανάκια καφέ εσπρέσο
Διαδικασία
Βήμα 1
Με σκουπ παγωτού κόβετε τέσσερις μπάλες παγωτό και τις τοποθετείτε σε τέσσερα μπολ.Βήμα 2
Περιχύνετε κάθε μπάλα παγωτού με ένα ζεστό καφέ εσπρέσο και σερβίρετε αμέσως!Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food styling: Elena Jeffrey