Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ – ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
ΚΥΡΙΟ ΥΛΙΚΟ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ
60'
Πουρές γλυκοπατάτας αρωματισμένος με φασκόμηλο
0'
Ριζότο με κάστανα και μανιτάρια
60'
Σούπα κολοκύθας με κάρι
30'
Ρύζι αρωματισμένο με κουρκουμά, φιστίκια και ρόδι
2:0'
Ντολμαδάκια γιαλαντζί με σάλτσα γιαουρτιού
1:20'
Μανιταρόσουπα με τσιπς παντζαριού
60'
Βελουτέ ξινού τραχανά με τσιπς παντζαριού
Η
σούπα
τραχανά μεταμορφώνεται σε πιάτο που σερβίρεται ακόμα και σε πιο επίσημες περιστάσεις.
1:30'
Ντολμαδάκια γιαλαντζί με αρωματική σος γιαουρτιού
35'
Πουρές σελινόριζας με μοσχολέμονο
50'
Κολοκυθοκορφάδες
40'
Σούπα βελουτέ με σελινόριζα και αχλάδι
50'
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με σάλτσα γιαουρτιού