Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ – ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΕΙΔΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ
ΦΟΥΡΝΟΥ
ΨΑΡΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
45'
Φαγκρί στη λαδόκολλα
1:30'
Ψητός σολομός με βούτυρο και καστανή ζάχαρη
2:0'
Ρεβιθάδα με χταπόδι
45'
Κολιομακαρονάδα
1:10'
Γιουβέτσι με κοκκινόψαρο
1:30'
Ροφός γιουβέτσι
45'
Ψάρι φέτα με μυρωδικά σε αμπελόφυλλα
Το
ψάρι
μαρινάρεται και ψήνεται σε αμπελόφυλλα που το διατηρούν τρυφερό και ζουμερό.
60'
Σαλάχι λαδολέμονο με σκορδάτες πατάτες
50'
Σολωμός ημίπαστος Sous Vide με κρέμα ταραμά
55'
Φαγκρί στο φούρνο με πατάτες και καρυδάτη σκορδαλιά
60'
Πολίτικο λαβράκι στη λαδόκολλα
1:20'
Καλαμαράκια γιουβέτσι κοκκινιστά
1:5'
Φιλέτα ψαριού τυλιχτά σε αμπελόφυλλα με αρωματικά και σάλτσα λεμονιού
1:10'
Μυλοκόπι ψημένο σε κρούστα από αλάτι
25'
Τόνος (ή σολομός) στο γκριλ με γλάσο μελιού και μπαχαρικών