Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
ΚΥΡΙΟ ΥΛΙΚΟ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
60'
Άγρια μανιτάρια στιφάδο
25'
Φαρφάλε με φρέσκο σολωμό, μπρόκολο και σαμπούκα
20'
Τονοσαλάτα με τρίχρωμες πέννες και μπρόκολο
60'
Ριζότο μαγειρίτσα
60'
Σούπα κολοκύθας με κάρι
1:10'
Μπρουσκέτα με μους από γίγαντες Καστοριάς και σύγκλινο Μάνης
1:10'
Σούπα με ψητές γλυκοπατάτες
Τη διαφορά την κάνει το ψήσιμο της γλυκοπατάτας στον
φούρνο
, που κρατάει «δυνατή» τη γεύση τους.
20'
Νουντλς με γαλοπούλα και κινέζικο dressing
55'
Πρασοπατατόσουπα με μοσχοκάρυδο
25'
Κάρι με τα αβγά του Πάσχα
60'
Η πιο κόκκινη βελουτέ
35'
Πουρές σελινόριζας με μοσχολέμονο
50'
Γαρίδες “μαγειρίτσα”
50'
Κολοκυθοκορφάδες
1:10'
Παντζαρόσουπα με τζίντζερ, πορτοκάλι και αρωματικό γιαούρτι