Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ
ΨΑΡΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
1:40'
Καλαμάρια γεμιστά με λαχανικά και φέτα
40'
Τσιπούρα με πορτοκάλι και σταφίδες
45'
Ψάρι φέτα με μυρωδικά σε αμπελόφυλλα
60'
Λαβράκι με αγκινάρες και μαραθόριζα
60'
Καλαμαράκια φούρνου με πουρέ αρακά
1:15'
Μπακαλιάρος φούρνου με χόρτα και χρυσαφένια κρούστα
45'
Πέστροφα στο χαρτί με αχνιστά σέσκουλα
Η πέστροφα, είναι ένα ξεχωριστό νόστιμο
ψάρι
που αγαπάει τα μυρωδικά και το ψήσιμο στον φούρνο.
45'
Κολιός στη λαδόκολλα με πατάτες
1:20'
Ροφός στο φούρνο με μπάμιες
60'
Τσιπούρα στη λαδόκολλα με φινόκιο, άνηθο, λευκό κρασί και κόλιανδρο
30'
Σολομός στο πακέτο με λαχανικά και μυρωδικά
1:20'
Σκουμπρί με φινόκιο, λεμόνι, λάιμ, κρεμμυδάκι και σκόρδο
1:10'
Γιουβέτσι με καλαμαράκια
0'
Χταπόδι με φάβα και κοκάρια
55'
Φιλέτο σολομού με ψητά μανιτάρια και πουρέ καρότου
Πισω
Περισσοτερες συνταγες