Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ – ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΓΙΑ VEGANS
ΕΙΔΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΚΥΡΙΟ ΥΛΙΚΟ
1:30'
Γλυκοπατάτες au gratin
1:40'
Hasselback κολοκύθας
60'
Καψαλισμένα παντζάρια με σκορδαλιά αμυγδάλου
30'
Πικάντικα σουβλάκια μελιτζάνας
1:20'
Γίγαντες στον φούρνο με μανιτάρια, λευκή σάλτσα αρωματισμένη με μαστίχα Χίου
2:0'
Κουνουπίδι γύρος σε πίτα: Το vegan νηστίσιμο σουβλάκι
1:10'
Vegan λαχματζούν από κουνουπίδι
Η Εύα Μονοχάρη δίνει μια ξεχωριστή, έθνικ διάσταση στο outsider των λαχανικών, το
κουνουπίδι
.
3:0'
Γίγαντες φούρνου με μείγμα tikka masala και ελιές
1:10'
Λαδένια με πελτέ και ξερή ρίγανη
1:15'
Σπιτική σάλτσα ντομάτας από φρέσκες καλοκαιρινές ψητές ντομάτες
1:30'
Ρατατούιγ λαχανικών ως εναλλακτικό συνοδευτικό
1:10'
Κουνουπίδι σοφιγάδο, στον φούρνο