Το Άλειμμα Χιώτικου Μανταρινιού CITRUS ξεχώρισε στον πρόσφατο διεθνή διαγωνισμό τροφίμων Great Taste Awards. Το προϊόν με το ζωηρό πορτοκαλί χρώμα και το έντονο άρωμα, ξεχώρισε για τη γεύση και την υψηλή του ποιότητα, συγκεντρώνοντας 3 χρυσά αστέρια. Πρόκειται για 1 από τα 218 προϊόντα που βραβεύτηκαν με 3 χρυσά αστέρια ανάμεσα σε 14.113 διεθνείς συμμετοχές.

Δεν είναι όμως αυτό το μόνο προϊόν της CITRUS που βραβεύτηκε. Η Μαρμελάδα Χιώτικου Μανταρινιού CITRUS απέσπασε 2 αστέρια ενώ το Γλυκό Κουταλιού 4ων Εσπεριδοειδών 1 χρυσό αστέρι.

Το Άλειμμα Χιώτικου Μανταρινιού και η Μαρμελάδα Χιώτικου Μανταρινιού CITRUS παράγονται χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα και χρωστικές. Όλα τα μανταρίνια που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τους προέρχονται από τον Κάμπο της Χίου και ανήκουν στην ιδιαίτερη ποικιλία «Κοινό Χιώτικο» που έχει χαρακτηριστεί προϊόν ΠΓΕ με την ονομασία Μανταρίνι Χίου.

Το Γλυκό Κουταλιού 4ων Εσπεριδοειδών CITRUS με φλούδα πορτοκάλι, λεμόνι, γκρέιπφρουτ και νεράντζι αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση που σε κάθε κουταλιά αφήνει διαφορετική επίγευση.

Σε όλα τα προϊόντα η διαδικασία της πρώτης επεξεργασίας των καρπών είναι χειροποίητη για να ακολουθήσει στη συνέχεια η προετοιμασία των προϊόντων στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας με όλη την αγάπη και τη φροντίδα της οικογένειας CITRUS.

Τα βραβεία Great Taste Awards είναι διεθνώς αναγνωρισμένα, αφού το αποτέλεσμα κρίνεται αυστηρά βάσει της γεύσης και της ποιότητα των προϊόντων.

Δείτε επίσης:

Brunch με χιώτικο μανταρίνι Citrus στο Donkey Breakfast της Θεσσαλονίκης

Οι παραδοσιακές γεύσεις Citrus στην πόρτα σας

Τα χιώτικα Citrus παρασκευάζονται πλέον και στην Αθήνα