Η E-LA-WON, που παράγει και τυποποιεί υψηλής ποιότητας ελληνικά φυσικά προϊόντα, διακρίθηκε στο πλαίσιο του διεθνούς αναγνωρισμένου διαγωνισμού Great Taste Awards 2019 του Βρετανικού οργανισμού Guild of Fine Food.

Τα συγκεκριμένα βραβεία – στα οποία η ελληνική εταιρεία διακρίνεται από το 2015 – αποτελούν το εγγυημένο, ασφαλέστερο και διεθνώς αξιόπιστο σύστημα πιστοποίησης για ποιοτικά τρόφιμα και ποτά. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των βραβείων, 500 και πλέον ειδικοί κριτές σε 90 μέρες γευστικών δοκιμών, ψήφισαν ανάμεσα σε 12.772 προϊόντα, από 107 χώρες. Η E-LA-WON έλαβε 4 βραβεία για την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική γεύση των προϊόντων της.

Οι διακρίσεις που έλαβε η εταιρεία αφορούν τα εξής προϊόντα:
Chestnut Honey – 2 stars: Άρωμα έντονο, μεθυστικό και χαρακτηριστικό. Γεύση δυνατή, ανάλογη με αυτή της φαιάς καστανιάς. Ελαφρώς πικρή και με διαρκή επίγευση.
Special Blend EVOO – 2 stars: Μπουκέτο αρωμάτων από εκλεκτές ποικιλίες ελαιολάδου, Κουτσουρελιά, Μεγαρίτικη, Αμφίσσης, περιορισμένης ποσότητας. Μοναδικό χαρμάνι από ελληνικές ποικιλίες για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.
Vanilla Honey – 1 star: Χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα και γλυκόζη. Ιριδίζον – καραμελωμένο χρώμα κι απίθανη γεύση, περιορισμένη ποσότητα. Δεν κρυσταλλώνει ποτέ.
Green Fresh EVOO – 1 star: Aγουρόλαδο ποικιλίας «Αθηνολιάς». Πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικές ουσίες. Έντονη φρεσκάδα και αξεπέραστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.

Όπως τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κος Ιωάννης Καμπούρης, «η E-LA-WON κατάφερε να συλλέξει 6 αστέρια και να τοποθετηθεί επάξια στην ελίτ των εταιρειών με προϊόντα υψηλής γαστρονομικής αξίας, απαράμιλλης γεύσης και κορυφαίας ποιότητας».