Η ομάδα των τριών ταλαντούχων chef των nice n easy, η οποία αποτελείται από τους Άκη Αμιρά, Δανιήλ Παπατριανταφύλλου και Αντρέα Νικολακόπουλο, ήταν η νικήτρια του χάλκινου βραβείου στον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη. Η συμμετοχή έγινε με τη συνεργασία του Chef Club Δωδεκανήσου και η θεματική του μενού είχε στηριχθεί στην Ιπποκράτειο διατροφή.
Η ομάδα των chef των nice n easy συμμετείχε με το παρακάτω μενού:
1ο πιάτο: Rocky soup
Κακαβιά αρωματισμένη με σύμφυτο, χάβαρα Λήμνου με κρόκο Αστυπάλαιας
2ο πιάτο: Under ground rainbow
Πολύχρωμες ρίζες με μαντζουράνα, κατσικίσιο τυρί και φρέσκα μαρόνια
3ο πιάτο: Fish and Green
Ρείκι με φρέσκο χρένο, γαλάκτωμα πατάτας και σαλάτα από ελληνικά μυρωδικά
Να σημειωθεί ότι το χάλκινο βραβείο κέρδισε και η ομάδα της Ταϊβάν, το αργυρό κέρδισε η ομάδα της Κύπρου, ενώ δεν υπήρχε νικητής για το χρυσό βραβείο.