Πέντε νέες διακρίσεις συμπεριλήφθηκαν στο ενεργητικό της E-LA-WON, η οποία κατέκτησε 5 χρυσά αστέρια στα Great Taste Awards 2020 του βρετανικού οργανισμού Guild of Fine Food.

Η Family Boutique εταιρεία, που παράγει, τυποποιεί και διακινεί υψηλής ποιότητας ελληνικά, φυσικά προϊόντα, διακρίθηκε στο πλαίσιο του διεθνώς αναγνωρισμένου διαγωνισμού Great Taste Awards 2020. Τα συγκεκριμένα βραβεία – στα οποία η E-LA-WON διακρίνεται από το 2015 – αποτελούν το εγγυημένο, ασφαλέστερο και διεθνώς αξιόπιστο σύστημα πιστοποίησης για ποιοτικά τρόφιμα και ποτά.
Συγκεκριμένα, μεταξύ 12.777 προϊόντων από 106 χώρες, με 500 και πλέον ειδικούς κριτές, η E-LA-WON έλαβε 4 βραβεία για την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική γεύση των προϊόντων της.

Οι διακρίσεις και η κριτική που έλαβε αφορούν τα εξής προϊόντα:
•Premium Extra Virgin Olive Oil – 2 stars
«Ένα πολύ ισορροπημένο ελαιόλαδο. Εξαιρετική αίσθηση στο στόμα. Νότες από γρασίδι και μπανάνα κυριαρχούν στον ουρανίσκο».

•Super Premium Extra Virgin Olive Oil – 1 star
«Αρκετές φρέσκιες πινελιές από φρούτα. Γεμάτο με ευχάριστη επίγευση».

•Green Fresh Extra Virgin Olive Oil – 1 star
«Χρυσοπράσινο με ξεχωριστό, πλούσιο άρωμα αγκινάρας και φρεσκοκομμένων χόρτων. Το αρωματικό του προφίλ θυμίζει πρώιμη συγκομιδή».

•Orange Blossom Honey – 1 star
«Ένα πολύ ελκυστικό χρυσό κεχριμπαρένιο φυσικό μέλι, με λουλουδένιο άρωμα. Οι νότες γεύσης της κηρύθρας φέρνουν ένα ευχάριστο φινίρισμα στον ουρανίσκο».

Η E-LA-WON στην επιχειρηματική της διαδρομή έχει ήδη 72 διεθνείς βραβεύσεις τόσο για τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της, όσο και για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό των συσκευασιών, συνδυάζοντας την παράδοση με την σύγχρονη αντίληψη και καινοτομία.Όπως τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος, κος Ιωάννης Καμπούρης, «η εταιρεία μας κατάφερε να συλλέξει 5 αστέρια και να τοποθετηθεί επάξια στην ελίτ των εταιρειών με προϊόντα υψηλής γαστρονομικής αξίας, απαράμιλλης γεύσης και κορυφαίας ποιότητας».

Δείτε επίσης

Ιωάννης Καμπούρης, E LA WON: «Πρέπει να αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες»

Πλατινένιο διεθνές βραβείο για το ελαιόλαδο αγριελιάς της E La Won

Νέο ελαιόλαδο αγριελιάς από την E-La-Won