Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δείτε πώς να ετοιμάσετε τις προτάσεις μας, χρησιμοποιώντας τα σκεύη τoυ  Cook-Shop.

Δευτέρα 5/9
Burger γαλοπούλας
Ένα από τα πιο αγαπημένα street food σε μια από τις πιο νόστιμες εκδοχές του.

Τρίτη 6/9
Αρωματική σπανακόπιτα με τραγανό φύλλο
Στο στρώσιμο των φύλλων είναι το μυστικό αυτής της σπανακόπιτας του Λάμπρου Βακιάρου για να κάνει αυτό το τραγανό κρατς στο πρώτο δάγκωμα. Μια φορά να την κάνετε δεν θα την αλλάζετε…

Τετάρτη 7/9
Ομελέτα φούρνου με μπρόκολο, πατάτες και γραβιέρα
Η ομελέτα φούρνου με μπρόκολο, πατάτες και γραβιέρα ξεπερνά τις προσδοκίες, γιατί εκτός από ένα εύκολο, χορταστικό, με απλά υλικά φαγητό είναι και εξαιρετικά νόστιμο και ελαφρύ!

Πέμπτη 8/9
Δροσερή σαλάτα με ρεβίθια, αντσούγιες, μυρωδικά και ελιές
Τα έτοιμα βρασμένα ρεβίθια έχουν φέρει στην κουζίνα μας την ευκολία. Μια δροσερή σαλάτα με ρεβίθια είναι ό,τι πιο χορταστικό. Σε αυτή τη συνταγή μαζί με τις αντζούγιες, τις ελιές και τη φέτα είναι καλοκαίρι στο πιάτο.

Συνοδεύουμε με Ασύρτικο δεξαμενής ή Ρομπόλα.

Παρασκευή 9/9
Πίτσα καπονάτα με αλεύρι ολικής άλεσης
Μια πίτσα διαφορετική από τις άλλες. Πλούσια σε γεύση αλλά και με υψηλή θρεπτική αξία.



Σάββατο 10/9
Τραγανές κοτομπουκιές φούρνου με σπιτική κέτσαπ
Ο Λάμπρος Βακιάρος φτιάχνει τραγανές κοτομπουκιές στο φούρνο που θα ταιριάξετε με κέτσαπ φτιαγμένη από τα χεράκια σας.

Κυριακή 11/9
Για κυρίως
Κόκορας στη γάστρα al pastor με κρητικά βότανα και πατάτες στη λαδόκολλα
Η κλασική αραβομεξικάνικη συνταγή συναντά τον χωριάτικο κόκορα και σκαρφαλώνει στα βουνά της Κρήτης!

Για ορεκτικό
Σουφλέ με αλλαντικά και τυριά
Αυτό που σίγουρα θα περισσέψει από ένα τραπέζι είναι κομμένες φέτες ψωμιού αλλά και φέτες από αλλαντικά και τυριά. Μην τα πετάξετε, είναι ευκαιρία να φτιάξετε ένα λαχταριστό σουφλέ!

Για γλυκό
Γεμιστά μίνι τσουρέκια με πραλίνα
O Λάμπρος Βακιάρος φτιάχνει τα πιο λαχταριστά μίνι τσουρέκια με γέμιση πραλίνας. Η τέλεια πρόταση για πρωινό και brunch για μικρούς και μεγάλους.