Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 11/11
Παστιτσάδα με κοτόπουλο
Η παστιτσάδα είναι το φαγητό που θα γεμίσει το τραπέζι μας αναμνήσεις. Σερβίρεται απαραιτήτως με χοντρό μακαρόνι!
Τρίτη 12/11
Canederli alla tirolese, αλλιώς ιταλικά γιουβαρλάκια
Κανεντέρλι αλά τιρολέζε, τα ιταλικά γιουβαρλάκια λίγο πειραγμένα, από τον master chef Πάνο Ιωαννίδη.
Τετάρτη 13/11
Ριζότο με κάστανα και μανιτάρια σε στρώση από σοταρισμένο σπανάκι
Ένα πιάτο με ρύζι, με γεμάτη γεύση που στέκεται άνετα στο καθημερινό αλλά και το κυριακάτικο τραπέζι.
Πέμπτη 14/11
Χταπόδι στιφάδο
Το χταπόδι στην πιο αγαπημένη εκδοχή, στιφάδο. Ετοιμάστε το χταποδάκι χρησιμοποιώντας απλά υλικά και απολαύστε το παρέα με λίγο ουζάκι.
Παρασκευή 15/11
Ζεστή πρασοσαλάτα με ρεβίθια και κόκκινες πιπεριές
Θρεπτική και απολαυστική σαλάτα με ρεβίθια και λαχανικά, που μπορεί εύκολα να γίνει και κυρίως πιάτο.
Σάββατο 16/11
Μπριζολίκι χοιρινό με θυμάρι και κρεμμυδάκια εσαλότ
Το μυστικό της νοστιμιάς σε αυτό το μπριζολίκι είναι η τραγανή πέτσα, την οποία θα ετοιμάσετε με προσοχή αλλά χωρίς καθόλου κόπο.
Κυριακή 17/11
Κόκορας στη γάστρα al pastor με κρητικά βότανα και πατάτες στη λαδόκολλα
Η κλασική αραβομεξικάνικη συνταγή συναντά τον χωριάτικο κόκορα και σκαρφαλώνει στα βουνά της Κρήτης!
Η τέλεια τυρόπιτα 4 τυριά έτοιμη σε 1 ώρα!
Πεντανόστιμη και εύκολη τυρόπιτα με τέσσερα τυριά, ιδανική και για πρωινό.
Ψητά μήλα με κραμπλ κανέλας
Οι Millennials αγαπούν τις διεθνείς γεύσεις κι αυτά τα ψητά μήλα με τη σάλτσα αλμυρής καραμέλας είναι ακαταμάχητα!