Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό μενού της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 19/5

Νιόκι με ντομάτα, μοτσαρέλα και βασιλικό στον φούρνο
Τα νιόκι στον φούρνο είναι ένα comfort φαγητό που αγαπά πολύ η νέα γενιά και όχι μόνο αυτή.

Τρίτη 20/5

Σουτζουκάκια σμυρναίικα με πατάτες τηγανητές
Τα σμυρναίικα σουτζουκάκια, ίσως το πιο αγαπημένο μας φαγητό με άρωμα Εγγύς Ανατολής, ταξίδεψε στην Ελλάδα με τους πρόσφυγες της Σμύρνης και της Μικράς Ασίας. Συχνά σερβίρονται και με ρύζι ή πουρέ.

Τετάρτη 21/5

Γίγαντες πλακί με φέτα
Δοκιμάστε αυτόν τον εύκολο και πεντανόστιμο τρόπο να μαγειρέψετε τους γίγαντες, θα τον λατρέψουν μικροί και μεγάλοι, ακόμη και όσοι δεν συμπαθούν τα όσπρια.

Πέμπτη 22/5

Σαρδέλες πλακί αλ Καρούσο
Μια νεωτερική συνταγή για σαρδέλες πλακί, που χαρακτηρίζεται από κομψότητα εικόνας και γευστικού αποτελέσματος, βασισμένη σε εναλλακτικά υλικά σε σχέση με τα συνήθως χρησιμοποιούμενα. Συγκεκριμένα αντί για κανονικές τομάτες χρησιμοποιώ τα μίνι ντοματίνια Τόμπερυ, αντί για κανονικό ξερό κρεμμύδι επιλέγω φρέσκα κρεμμυδάκια και αντί για μαϊντανό, έχω πασπαλίσει φρέσκο βασιλικό.

Παρασκευή 23/5

Πικάντικες χοιρινές μπριζόλες με ζεστή ρυζοσαλάτα
Οι χοιρινές μπριζόλες ψήνονται στο φούρνο με καρότα και συνοδεύονται ιδανικά με μια ρυζοσαλάτα με κινόα.

Σάββατο 24/5

Γεμιστά
Κλασικό και πάντα αγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό, τα γεμιστά δίνουν νότες μεσογειακής νοστιμιάς και παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας στα τραπέζια των διακοπών μας, και όχι μόνο

Κυριακή 25/5

Κόκορας κρασάτος με χειροποίητα μακαρόνια
Σε αυτή τη συνταγή φτιάχνουμε χειροποίητα μακαρόνια και τα συνοδεύουμε με πικάντικο κόκορα με μανιτάρια στον φούρνο.