Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 26/8
Μοσχαρίσια μάγουλα με φασολάκια και ντομάτα
Δοκιμάστε αυτό το τρυφερό κομμάτι μοσχαριού μαγειρεμένο στην κατσαρόλα με κοκκινιστά φασολάκια και θα έχετε κρέας και λαδερό μαζί στο ίδιο πιάτο!

Τρίτη 27/8

Κολοκυθόρυζο λεμονάτο
Φανταστικό κολοκυθόρυζο στην κατσαρόλα, απόλυτα καλοκαιρινή, φρέσκια γεύση, αφού είναι η εποχή που βρίσκουμε τα πιο τρυφερά και νόστιμα κολοκυθάκια με ανθούς τους οποίους προσθέτουμε οπωσδήποτε!

Τετάρτη 28/8

Παϊδάκια από μπούτι γαλοπούλας με λεμόνι, θυμάρι και μουστάρδα
Λεμονάτα παϊδάκια από μπούτι γαλοπούλας που ψήνονται στο φούρνο με πατάτες κομμένες κυδωνάτες. Το απόλυτο φαγητό!

Πέμπτη 29/8

Τουρλού με λευκά φασόλια και καλοκαιρινά λαχανικά
Τουρλού, το πιο καλοκαιρινό, εύκολο φαγητό με ό,τι καλό έχει το ψυγείο μας. Ο συνδυασμός με τα λευκά φασόλια το κάνει σκέτο γλύκισμα!

Παρασκευή 30/8

Μπαρμπούνια τηγανητά σαβόρο
Μαγειρεύουμε μπαρμπούνια στο τηγάνι και τα περιχύνουμε με χειροποίητη πικάντικη σάλτσα σαβόρο, σε μια συνταγή με ρίζες από την νησιωτική Ελλάδα.

Σάββατο 31/8

Αρνίσια κεφτεδάκια με ρύζι στον φούρνο
Ένα ακόμα φαγητό με ανατολίτικη λογική και νοστιμιά. Φανταστείτε το με γιαούρτι να σβήνει τα μπαχαρικά, μια Κυριακή μεσημέρι.

Κυριακή 1/9

Κυρίως

Μπριζόλες χοιρινές με σάλτσα BBQ
Για να γίνουν ακόμη πιο τρυφερές και γευστικές, οι μπριζόλες ζητούν καλό μαρινάρισμα και μια πλούσια σάλτσα BBQ για να τις συνοδεύσει στο πιάτο.

Ορεκτικό

Μελιτζανόπιτα με τραχανά
Φτιάχνουμε πίτα με μελιτζάνες και τραχανά, χορταστική, αρωματική, ιδανική για όσους νηστεύουν αλλά και όσους αγαπούν τα λαχανικά.

Επιδόρπιο

Προφιτερόλ
Μικρά σου γεμισμένα με κρέμα βανίλιας “λουσμένα” με σάλτσα σοκολάτας.