Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 17/4
Κρεατόπιτα με αρνί πασχαλινό
Μια νόστιμη πίτα που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το ψητό κρέας που περισσεύει από το πασχαλινό τραπέζι.


Τρίτη 18/4
Φριτάτα με ζυμαρικά, φέτα και γραβιέρα
Θυμίζει μια μακαρονόπιτα της στιγμής, και όχι μια απλή ομελέτα, ειδικά αφού κρύβει μέσα της σπαγγέτι που περίσσεψε, φέτα, γιαούρτι και γραβιέρα.


Τετάρτη 19/4
Άγρια σπαράγγια φρικασέ
Ένα λαδερό με λαχανικά εποχής. Τα άγρια σπαράγγια μπορούν να μεταμορφωθούν σε ένα πολύ νόστιμο φρικασέ.


Πέμπτη 20/4

Σαλάτα με κουσκούς, αμύγδαλα και κοτόπουλο
Eύκολη, απλή και τρομερά γευστική. Μέσα σε 20 λεπτά έχεις έτοιμο ένα πλήρες γεύμα!


Παρασκευή 21/4
Μαύροι γίγαντες στη γάστρα με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς και κόλιανδρο
Τα αγαπημένα μας όσπρια σε μία πλούσια, γεμάτη κόκκινη σάλτσα μπαχαρικών, χωρίς καθόλου ντομάτα!


Σάββατο 22/4
Μπριζολάκια από μοσχαράκι γάλακτος με ψητά λαχανικά
Το πιάτο που θα λατρέψει κάθε γνήσιος κρεατοφάγος! Οι ζουμερές μπριζόλες συνδυάζονται άψογα με τα ψητά λαχανικά.


Κυριακή 23/4
Αρνάκι με γιαούρτι και σκόρδο
Έτσι το φτιάχνουν στη Θράκη και το ονομάζουν «μπαρσάκι». Τρώγεται συνήθως την Κυριακή του Θωμά.


Για ορεκτικό
Αυγά πασχαλινά σερβιρισμένα με μαγιονέζα και ρώσικη σαλάτα
Ορεκτικό που μπορείτε να φτιάξετε για να αξιοποιήσετε τα αυγά του Πάσχα που περίσσεψαν.


Για επιδόρπιο
Τάρτα λεμονιού
Το λεμόνι δίνει άρωμα, γεύση και δροσιά στα γλυκά μας. Εδώ το χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε την πιο νόστιμη και αρωματική τάρτα.