Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό μενού της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 10/3
Εύκολα σπαγγέτι με γαρίδες, τσίλι και βασιλικό
Ζυμαρικά πεντανόστιμα και έτοιμα στο πι και φι.
Τρίτη 11/3
Πρασοτηγανιά
Πικάντικη, μοσχοβολιστή και λουκούμι! Τη συνοδεύουμε με ρύζι ή πατάτες, και γίνεται ένα χορταστικό κυρίως εκτός από λαχταριστός μεζές.
Τετάρτη 12/3
Σαλάτα με ροβίτσα και λευκά φασόλια
Θρεπτική και γευστική σαλάτα με ροβίτσα και λευκά φασόλια, που μπορείτε να απολαύσετε και ως κυρίως πιάτο. Οι μαριναρισμένες πιπεριές κάνουν τη γευστική διαφορά σε αυτό το πιάτο.
Πέμπτη 13/3
Κοπανάκια κοτόπουλου με φασολάκια και λιαστή ντομάτα
Κάθε εποχή, με κάθε πιθανό συνδυασμό υλικών και κάτω από οποιαδήποτε περίσταση, το κοτόπουλο εμπνέει συνταγές για όλα τα γούστα. Εδώ τα κοπανάκια μαγειρεύονται με φασολάκια και λιαστές ντομάτες και σερβίρονται με φλοίδες από γραβιέρα Νάξου.
Παρασκευή 14/3
Καλαμάρια στη σχάρα με ζεστή πατατοσαλάτα
Τα θαλασσινά έχουν την τιμητική τους τώρα τη Σαρακοστή, γι’ αυτό κι εμείς τα τιμάμε σε συνδυασμό με εποχιακά υλικά, που τόσο μας αρέσουν.
Σάββατο 15/3
Αρνίσια κεμπάπ
Μια κλασική και αγαπημένη επιλογή BBQ στην πιο εύκολη και νόστιμη εκδοχή της.
Κυριακή 16/3
Χοιρινές μπριζόλες φούρνου με πατάτες και μπέικον
Μια λαχταριστή εύκολη συνταγή: χοιρινές μπριζόλες με πατάτες στον φούρνο. Η προσθήκη του μπέικον τής δίνει άλλη νοστιμιά.
Το άρθρο της εβδομάδας
