Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 15/1
Χοιρινοί κεφτέδες με δροσερή σαλάτα μαϊντανού
Τηγανίζουμε υπέροχα, λαχταριστά κεφτεδάκια από χοιρινό κιμά και τα συνοδεύουμε με σαλάτα μαϊντανού για ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.
Τρίτη 16/1
Παπαρδέλες με πέστο από φιστίκι Αιγίνης
Φτιάχνουμε απολαυστικές παπαρδέλες με πέστο βασιλικού και φιστίκι Αιγίνης. Ένα διαφορετικό πιάτο ζυμαρικών, που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά.
Τετάρτη 17/1
Χορτόσουπα με λευκά φασόλια
Η εποχή για σούπες έφτασε. Και αυτή εδώ η χορτόσουπα με λευκά φασόλια, σέσκουλα και λαχανικά εποχής είναι ό,τι πρέπει, σούπερ θρεπτική και νόστιμη!
Πέμπτη 18/1
Ομελέτα με ρόκα, βασιλικό και κολοκυθόσπορο
Με αυτή τη συνταγή θα φτιάξετε την πιο αφράτη ομελέτα με λαχανικά, που ετοιμάζεται εύκολα και γρήγορα και είναι νόστιμη, θρεπτική και χορταστική.
Παρασκευή 19/1
Ρατατούιγ με χειμωνιάτικα λαχανικά
Ένα vegan πιάτο, που θα κερδίσει και τον πιο απαιτητικό.
Σάββατο 20/1
Κοτοσουβλάκια με χούμους και πράσινη σαλάτα
Ετοιμάζουμε αγαπημένα σουβλάκια από κοτόπουλο και τα παντρεύουμε με γευστικό χούμους δίνοντάς τους άρωμα Ανατολής. Χωρίς πολύ κόπο, μπορούμε να έχουμε εύκολα και γρήγορα, ένα πλήρες και ελαφρύ γεύμα.
Κυριακή 21/1
Αρνάκι φρικασέ με μανιτάρια και μαρούλι
Το κλασικό φρικασέ με αρνί και την προσθήκη μανιταριών που του πάνε πολύ. Ότι πρέπει για ένα ωραίο Κυριακάτικο τραπέζι.
Για ορεκτικό
Εύκολα πιτάκια ολικής άλεσης με γέμιση λαχανικών
Αυτά τα πιτάκια εκτός από πεντανόστιμα και εύκολα είναι και πιο υγιεινά, αφού φτιάχνονται με αλεύρι ολικής άλεσης. Θα τα λατρέψουν όσοι τα δοκιμάσουν, νεότεροι και μεγαλύτεροι σε ηλικία.
Για επιδόρπιο
Τάρτα με κομπόστα μήλου από τον Στέλιο Παρλιάρο
Φτιάξτε αυτή την ιδιαίτερη τάρτα μήλου που είναι από κομπόστα και δεν είναι τόσο απαιτητική στην παρασκευή της. Θα εντυπωσιάσει και σε εμφάνιση και σε γεύση.
Αν σας αρέσουν οι συνταγές μας, δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για μενού από προηγούμενες εβδομάδες.