Η Νία Βαρντάλος πέρα από διάσημη ηθοποιός έχει αναδείξει μέσα από τη δουλειά της και την ελληνική κουλτούρα. Η ηθοποιός, που έχει ελληνική καταγωγή δε διαλέγει απλά την Ελλάδα για τις διακοπές της, αλλά μαγειρεύει και ελληνικά φαγητά.

Μάλιστα θα λέγαμε πως μαγείρεψε ένα από τα πιο κλασικά, αγαπημένα και μαμαδίστκα φαγητά, που δεν είναι άλλο από τον μουσακά. Συγκεκριμένα, όπως έγραψε η ηθοποιός σε ποστ της στο instagram, μαγείρεψε μουσακά, αλλά σε ατομικές μερίδες, προκειμένου να καταψύξει το φαγητό για τα επόμενα γεύματα της 13χρονης κόρης της Ιλάρια Γκόμεζ. «… Και συνειδητοποίησα ότι είμαι η μητέρα μου», καταλήγει στην ανάρτηση της, εννοώντας ότι οι ρόλοι παραμένουν ίδιοι στον χρόνο.

Εντάξει, η αλήθεια είναι πως όσο και να αλλάζουν οι εποχές και ό,τι επάγγελμα και να κάνει μία γυναίκα το μόνο σίγουρο είναι πως πάντα μία μητέρα θα προσπαθήσει να έχει το παιδί της καλό φαγητό. Μαγειρεύοντας, λοιπόν, αλά ελληνικά αυτήν την φορά σού δίνουμε 3 συνταγές με μουσακά για απογειώσεις το πιο κλασικό, μαμαδίστικο, φαγητό της ελληνικής κουζίνας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos) on

Νηστίσιμος μουσακάς με μελιτζάνες και μανιτάρια

Μουσακάς με ρεβίθια από το Αφιόν
Μουσακάς με καλοκαιρινά λαχανικά