Ένα κυριολεκτικά υπέρλαμπρο εστιατόριο φωτίζεται από 250.000 LED φώτα στην Πόλη του Μεξικού και μάλιστα η διακόσμηση του είναι εμπνευσμένη από θέμα ταινίας.

Ειδικότερα, τρεις αρχιτεκτονικές εταιρείες συνεργάστηκαν και δούλεψαν από κοινού πάνω στον σχεδιασμό ενός λαμπερού εστιατορίου στην Πόλη του Μεξικού, το οποίο στο εσωτερικό του έχει 250.000 LED φώτα. Οι εταιρείες, που ονομάζονται Almazán y Arquitectos Asociados, Concepto taller de Arquitectura και Pin Studio ονόμασαν το συγκεκριμένο πρότζεκτ «Interstellar», επειδή θυμίζει πολύ τη γνωστή ταινία επιστημονικής φαντασίας του 2014.Το λαμπερό σκηνικό που σχηματίζεται από τα LED συνεπαίρνει τους επισκέπτες σ’ έναν ουρανό γεμάτο αστέρια και γκλίτερ, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με το μαύρο background του τοίχου.

Σκοπός ήταν να δημιουργηθεί ένα υπέρλαμπρο σκηνικό για το εστιατόριο και για να το καταφέρουν αυτό πρόσθεσαν 250.000 LED στην οροφή, αλλά και στους τοίχους που έχουν μια κυματιστή μορφή. Τα γυάλινα τραπέζια κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστή αυτήν την εμπειρία,καθώς δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να δειπνήσουν κάτω από χιλιάδες αστέρια. Ολόκληρη η αίθουσα του εστιατορίου είναι 200 τ.μ., ενώ υπάρχει και βιβλιοθήκη που υπάρχει στην είσοδο. Τέλος, στη συγκεκριμένη βιβλιοθήκη ορισμένα βιβλία κρέμονται από το ταβάνι, δίνοντας έτσι την αίσθηση της έλλειψης βαρύτητας που χαρακτηρίζει το διάστημα.