Ανοίγει για την καλοκαιρινή σεζόν το εστιατόριο Galazia Hytra στο πολυτελές ξενοδοχείο Summer Senses Luxury Resort στη Μάρπησσα της Πάρου.

Το Galazia Hytra είναι «παιδί» του αθηναϊκού εστιατορίου Hytra και προσφέρει δημιουργικά πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα. Ο βραβευμένος σεφ με αστέρι Michelin Τάσος Μαντής, που υπογράφει το μενού, βρίσκεται σε μια αέναη αναζήτηση της τελειότητας. Αναζητά στοιχεία από τον πλούτο της ελληνικής γης και προχωρά σε μια σύγχρονη απόδοσή τους στο μενού του εστιατορίου.

Σε κάθε πιάτο θα βρείτε αρώματα και γεύσεις της Ελλάδας και του καλοκαιριού. Τα πάντα έχουν χρώμα από Αιγαίο, από τα ψωμάκια μέχρι και τις σαλάτες που θα βρείτε στο εστιατόριο. Τα πιάτα που αξίζει να δοκιμάσετε: ο λαβράκι με κριθαρότο από άγριο μάραθο και αβγοτάραχο Μεσολογγίου αλλά και το σιγοψημένο στον φούρνο αρνάκι που συνοδεύεται από μίνι πατάτες και λαχανικά. Για επιδόρπιο, μπορείτε να επιλέξετε μοναδικούς και ευφάνταστους συνδυασμούς, όπως το «Λεμόνι» με κέικ λεμόνι και παγωτό ελαιόλαδο ή το «Ιπποφαές» με μους λευκής σοκολάτας και κρέμα ιπποφαές με μάνγκο Πάρου.

Τα πιάτα σας μπορείτε να τα συνοδεύσετε με κρασιά από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα ή με signature cocktails.

Δείτε επίσης:
Coyoacan playa: Μεξικάνικο δίπλα στο κύμα

Hytra «Απλά» και «Gourmet»

Aνοίγει και πάλι το Μουσείο Ούζου Πλωμαρίου