Sponsored Content

Περίσσεψε κοτόπουλο από την προηγούμενη μέρα ή λαχανικά από το φαγητό που μαγειρέψατε και δεν γνωρίζετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε για να μην τα πετάξετε; Η τάση της αξιοποίησης των περισσευμάτων φαγητού (leftovers) από το γεύμα της προηγούμενης έχει έρθει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Λογικό, αφού έτσι φτιάχνουμε δημιουργικές και νόστιμες συνταγές με τα υλικά που, υπό άλλες συνθήκες, θα πετούσαμε στα σκουπίδια. Τι θα λέγατε, λοιπόν, για χορταστικές σπιτικές κρέπες, γεμισμένες με leftovers; Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί, ειδικά αν κρύβουν μέσα τους νόστιμα υλικά που απολαύσαμε χθες ή προχθές.

Εύκολες, γρήγορες και πάνω από όλα νόστιμες, οι κρέπες πρωταγωνιστούν στα πιο λαχταριστά αλμυρά πιάτα, ενώ αποτελούν ένα νόστιμο κυρίως, αλλά και ορεκτικό σε ένα τραπέζι. Οι πιο νόστιμες κρέπες φτιάχνονται με το Μίγμα Για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ, το οποίο θα μας λύσει τα χέρια. Η χαρακτηριστική μυρωδιά μας καλοφτιαγμένης ζύμης κρέπας που πέφτει ζεστή στο πιάτο και γεμίζεται με υλικά είναι ένα από τα φαγητά που θα λατρέψουν ακόμη και οι πιο απαιτητικοί της παρέας. Επιπλέον, η λύση να τις γεμίσουμε με ό,τι περίσσεψε από κάποιο άλλο φαγητό μας επιτρέπει να γίνουμε ακόμα πιο δημιουργικοί στις συνταγές μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αμέτρητα υλικά και να τις γεμίσουμε είτε με κοτόπουλο για περισσότερη πρωτεΐνη και τη νόστιμη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ, είτε επιλέξουμε πιο απλές συνταγές με λαχανικά ή τυριά. Ό,τι και αν επιλέξουμε τα υλικά θα δέσουν μοναδικά με Μίγμα Για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ.

Φτιάχνουμε με Μίγμα Για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ τρεις must επιλογές για αλμυρές κρέπες. Μία κρέπα με κολοκύθι είναι πάντα μία καλή επιλογή, αφού παρότι απλή είναι πραγματικά λαχταριστή. Η νοστιμιά του κολοκυθιού, και των μυρωδικών ενώνεται και την αγαπημένη αλμυρούτσικη φέτα και το αποτέλεσμα είναι ένα φίνο πιάτο, ιδανικό για ορεκτικό, σνακ, αλλά και για κυρίως στο καθημερινό τραπέζι. Τι πιο εύκολο από μία κρέπα με λαχανικά και χαλούμι; Τα λαχανικά της προηγούμενης μέρας γεμίζουν τις νόστιμες και φρέσκες κρέπες μας και συνδυάζονται με το κυπριακό χαλούμι. Για όσους πάντως θέλουν μία πληθωρική κρέπα, ιδανική για κυρίως, φτιάχνουμε κρέπες με σάλτσα μπολονέζ, φέτα και πιπεριές, χρησιμοποιώντας το Μίγμα Για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ. Μία συνταγή που συνδυάζει τη σάλτσα μπολονέζ που όλοι αγαπάμε, με τριμμένη φέτα και τραγανές κόκκινες πιπεριές.

Εμείς λοιπόν απολαμβάνουμε τις ωραιότερες κρέπες για όλα τα γούστα φτιαγμένες με Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ, προσθέτοντας τα πιο νόστιμα leftovers.

Δείτε παρακάτω τις προτάσεις μας:

Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε με την μπολονέζ από την προηγούμενη μέρα μπορείτε να φτιάξετε: Κρέπες με σάλτσα μπολονέζ, φέτα και πιπεριές

Αν σας περίσσεψαν λαχανικά στο ψυγείο από την προηγούμενη μέρα μπορείτε να φτιάξετε: Αλμυρές κρέπες με κολοκύθι

Αν σας περίσσεψαν ψητά λαχανικά από την προηγούμενη μέρα μπορείτε να φτιάξετε: Κρέπες με ψητά λαχανικά και χαλούμι

Κι αν σας άνοιξε η όρεξη για περισσότερες συνταγές με Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ, θα τις βρείτε εδώ.