Αυτές οι κρέπες με κολοκυθάκια, φέτα και γραβιέρα θα γίνουν το καλύτερο ορεκτικό σ’ ένα κυριακάτικο τραπέζι. Επιλέγοντας τα προϊόντα της ΓΙΩΤΗΣ η προετοιμασία τους θα γίνει παιχνιδάκι.
Υλικά
- 1 κουτί Μίγμα για Kρέπες ΓΙΩΤΗΣ
- 3 αυγά
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- 2 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
- 1 κουτ. σούπας φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 750 γρ. κολοκυθάκια
- 300 γρ. φέτα
- 150 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) γραβιέρα τριμμένη
- 3 κουτ. σούπας φρέσκα κρεμμυδάκια
- 150 γρ. κρεμμύδι ξερό
- 1 κουτ. σούπας μαϊντανός
- 1 κουτ. σούπας ρίγανη
- 1 κουτ. σούπας βασιλικός φρέσκος
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για τις κρέπες
Για τη γέμιση
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζετε τις Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτοντας στον χυλό τα μυρωδικά.
Βήμα 2
Τρίβετε τα κολοκυθάκια και τα σοτάρετε με το ελαιόλαδο μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά τους. Προσθέτετε τα κρεμμύδια και συνεχίζετε μέχρι να πάρουν χρώμα.
Βήμα 3
Προσθέτετε τα μυρωδικά, το αλάτι, το πιπέρι και τα τυριά. Τέλος, μοιράζετε τη γέμιση στις κρέπες και διπλώνετε στα 2 σε σχήμα τριγώνου.