Το έχουμε ήδη βάλει στην καθημερινότητά μας, καθώς αποτελεί την καλύτερη πρόταση για πρωινό ή σνακ. Ειδικά, όμως, σε περιόδους νηστείας, όπως η Σαρακοστή, το Μακεδονικό Ταχίνι είναι ο αγαπημένος μας σύμμαχος. Τι είναι αυτό, όμως, που κάνει το Μακεδονικό Ταχίνι πραγματικά ξεχωριστό;

Πρόκειται για μια ελληνική υπερτροφή που είναι 100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας και διατηρεί ακέραια όλα τα ευεργετικά οφέλη του πολύτιμου αυτού σπόρου. Από την αρχαιότητα, το σουσάμι διαδραμάτιζε σπουδαίο ρόλο στη διατροφή του ανθρώπου, ενώ μεγάλοι δάσκαλοι της Ιατρικής (όπως ο Ιπποκράτης και ο Γαληνός) το πρότειναν κατά κόρον, όχι μόνο ως τρόφιμο αλλά και ως φάρμακο, καθώς έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ενδείκνυται για την πρόληψη του διαβήτη, της χοληστερίνης και των μυϊκών τραυματισμών. Παράλληλα, η υψηλή του περιεκτικότητα σε ασβέστιο, σίδηρο, κάλιο, φώσφορο, σελήνιο, ψευδάργυρο και φυτικές ίνες, το καθιστούν ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα για τις καθημερινές ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού. Είναι ακόμα πλούσιο σε πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία θεωρούνται απαραίτητα για μια ισορροπημένη διατροφή.

Άριστη ποιότητα και ασύγκριτη γεύση
Το Μακεδονικό Ταχίνι εδώ και περισσότερα από 90 χρόνια αλέθεται σε πέτρινους μύλους, χωρίς τη χρήση χημικών ή άλλων ουσιών και είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να προσθέσετε στην καθημερινή σας διατροφή. Και αυτό λόγω της άριστης ποιότητάς του, που προκύπτει μέσα από μια μοναδική διαδικασία παραγωγής πολλαπλών βημάτων, με κάποια από τα οποία να αποτελούν πιστοποιημένες μεθόδους που έχουν αναπτυχθεί βάσει τεχνογνωσίας της εταιρίας, συστηματικούς ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγής, χρήση καθαρού πόσιμου νερού για τον καθαρισμό του σουσαμιού και φυσικά, μια υπερσύγχρονη μονάδα – πρότυπο επεξεργασίας και μεταποίησης σουσαμιού, παγκοσμίως.

Την ίδια στιγμή, η ασύγκριτη γεύση του Μακεδονικού Ταχινιού είναι αποτέλεσμα χρήσης πεντακάθαρου, ομοιόχρωμου, άριστης ποιότητας σουσαμιού, το οποίο ψήνεται με πρωτοποριακή μέθοδο και αλέθεται παραδοσιακά σε πέτρινους μύλους. Με πλήθος γεύσεων που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε και εσείς το αγαπημένο σας και θα το εντάξετε στην καθημερινότητά σας, απολαμβάνοντας τη διαφορά κάθε φορά!
Γιατί και η διατροφή το θέλει το Ταχίνι της… το Μακεδονικό!

Μάθετε περισσότερα εδώ:
FB https://www.facebook.com/macedonianhalva
IG https://www.instagram.com/makedonikoshalvas/
Web https://www.makedonikotahini.gr/