Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σας δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 20/1
Ριγκατόνι με καπνιστό χοιρομέρι, φασολάκια τσαουλιά, λιαστή ντομάτα και δυόσμο
Ετοιμάζουμε ένα γρήγορο γεύμα με ζυμαρικά, χοιρινό κρέας και λαχανικά της εποχής και εντυπωσιάζουμε τους καλεσμένους μας με το αποτέλεσμα.
Τρίτη 21/1
Κοκκινιστό μοσχαράκι chili style
Φτιάχνουμε μοσχαράκι κοκκινιστό με έθνικ χαρακτήρα και ξετρελαίνουμε μικρούς και μεγάλους με τη νοστιμιά του.
Τετάρτη 22/1
Χάντρες λαδερές της γιαγιάς μου
Η συνταγή της γιαγιάς για τις χάντρες ήταν όπως όλες οι συνταγές της, λιτή, αρωματική και κομψή. Με τη μελωμένη γλύκα του καρότου και της ντομάτας να σιγοντάρει την αμυλώδη και μεστή γεύση του φασολιού, και μια στυφή δροσιά απ’ το δυόσμο στον ουρανίσκο που δίνει τον τόνο της καλοκαιρινής Σμυρναίικης κουζίνας που μεγάλωσα.
Πέμπτη 23/1
Πανσέτες ψητές με ψητές πατάτες
Ψήνουμε σπιτικές μαριναρισμένες πανσέτες και τις συνοδεύουμε με πατάτες γεμιστές με γιαούρτι και μυρωδικά.
Παρασκευή 24/1
Πικάντικα κεφτεδάκια φούρνου με φέτα και πατάτες
Φτιάχνουμε απολαυστικά πικάντικα κεφτεδάκια φούρνου με φέτα και πατάτες.
Σάββατο 25/1
Ντολμάδες με κολοκύθα, δυόσμο και γαρίδες Κοιλάδας
Ένα αγαπημένο και οικογενειακό κυριακάτικο φαγητό, τα ντολμαδάκια με αμπελόφυλλο, σε μια συνταγή από τη νόστιμη κουζίνα της Καλύμνου.
Κυριακή 26/1
Κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες
Τι πιο κλασικό και Κυριακάτικο από ένα ωραίο κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες; Η συνταγή του Σωτήρη Ευαγγέλου μοσχοβολάει οικογένεια και θαλπωρή.
Για ορεκτικό
Σαλάτα με κινόα, αβοκάντο και σμέουρα
Αυτή η σαλάτα με πρωταγωνιστή το φουλ υγιεινό αβοκάντο είναι τόσο χορταστική, που μπορεί να αποτελέσει ένα ελαφρύ και θρεπτικό κυρίως γεύμα.
Για επιδόρπιο
Τραγανά churros στο Πι και Φι
Ένα εύκολο και γρήγορο γλυκό που σερβίρεται με ζάχαρη και κανέλα ή σοκολάτα.