Αυτές είναι οι 2 τυχερές που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν το Cooking class “Wine Party” με τη σεφ Ντίνα Νικολάου, την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου, στις 19:00, στο Yoleni’s Flagship store:

Νικολ Μαρινου
Efh Sotiropoulou

Οι δύο νικήτριες παρακαλούνται να απαντήσουν στο μήνυμα που θα τους σταλεί στο Facebook (δείτε το φάκελο «Αιτήματα μηνυμάτων»), στο οποίο θα λάβουν και έναν κωδικό που είναι απαραίτητος για να απολαύσουν το δώρο τους.

Λίγα λόγια για τα ΒορΟινά και τις παράλληλες εκδηλώσεις του
Η Αθήνα κινείται ήδη από τις 23 Ιανουαρίου στους ρυθμούς των ΒορΟινών, της εκδήλωσης που φέρνει κάθε χρόνο τους οινοποιούς της ένωσης “Οίνοι Βορείου Ελλάδος” και τα κρασιά τους στην Αθήνα. Πριν την κεντρική εκδήλωση, όμως, που είναι στις 3 Φεβρουαρίου, πραγματοποιούνται στην πόλη παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο των ΒορΟινών, από masterclass και street food events μέχρι cooking class με την αγαπημένη μας σεφ Ντίνα Νικολάου.

Πληροφορίες για το cooking class
Τι προσφέρουμε κατά τη διάρκεια ενός wine party; Τι μεζεδάκια και finger food θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους μας; Η Ντίνα Νικολάου θα δείξει στους 18 τυχερούς που θα βρεθούν κοντά της την 1η Φεβρουαρίου όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν για να οργανώσουν ένα επιτυχημένο wine party. Λάβε μέρος στον διαγωνισμό μας και μπορεί να είσαι κι εσύ ένας από αυτούς.

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί στον 3ο όροφο του Yoleni’s Flagship store, του γνωστού delicatessen ελληνικών προϊόντων στην Αθήνα την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, ώρα 19:00.
Διεύθυνση: Yoleni’s Flagship store, Σόλωνος 9, Κολωνάκι – Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις: email: info@smart-ideas.gr