Με επιτυχία συνεχίζονται για δεύτερη χρονιά τα αυτοτελή σεμινάρια στις εγκαταστάσεις της Accademia Pizzaioli στην Δάφνη. Ειδικότερα, η γνωστή Ιταλική Ακαδημία πίτσας και μαγειρικής τέχνης, διοργανώνει ένα διαδραστικό πρόγραμμα σεμιναρίων για τους συμμετέχοντες. Όσοι λάτρεις της ιταλικής κουζίνας λοιπόν σπεύστε.

Τα σεμινάρια που περιλαμβάνει το πρόγραμμα είναι τα εξής:
20/5: Pasta fresca (Αυθεντικές Ιταλικές συνταγές για χειροποίητα ζυμαρικά)

27/5: Pizza napoletana (Η αυθεντική)

28/5: Gnocchi tricolore (Ένα λιτό και ταυτόχρονα πολυτελές ζυμαρικό φτιαγμένο από τα χεράκια σας)

3/6: Cucina Tradizionale Italiana (Παρουσίαση και εκτέλεση 10 παραδοσιακών ιταλικών πιάτων)

24/6: L’arte del risotto (Η τέχνη του ριζότο) – Όλα τα μυστικά για ένα καθιερωμένο πιάτο της Ιταλίας

info
www.accademia-pizzaioli.gr

Το άρθρο της εβδομάδας