Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΘΕΜΑΤΑ
Τα σάντουιτς που τρώγαμε από τα 60s μέχρι τα 90s
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Μαγειρεύοντας μαζί εύκολες συνταγές και όμορφες αναμνήσεις
ΜΕΝΟΥ
Η συνταγή της ημέρας: Κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας και σπαγγέτο. Το μενού της εβδομάδας (6/10-12/10)
ΣΥΝΤΑΓΗ
Κοτόπουλο με ζυμαρικά
ΠΑΜΕ SUPERMARKET
Πόσα ξοδεύει για φαγητό ένας πρωτοετής φοιτητής στην Κομοτηνή;
#TAGS
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
ΡΟΔΙ
ΜΗΛΑ
ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ
ΣΟΥΠΕΣ
Τι θα μαγειρέψουμε σήμερα
40'
Kuruma Ebi Sando, το σάντουιτς του Άρη Βεζενέ
ΣΝΑΚ
2:0'
Φασολάδα κλασική παραδοσιακή
ΓΙΑ VEGANS
30'
«Φρουτάλια» με λουκάνικα Τζουμαγιάς, πατάτες και κολοκυθάκια
ΑΒΓΟ - ΤΥΡΙ
30'
Το εύκολο σπανακόρυζο, έτοιμο σε 30 λεπτά
ΓΙΑ VEGANS
60'
Κοτοσαλάτα με μαρούλι, σταφύλια και παρμεζάνα
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
60'
Σάντουιτς με ραβανί, κρέμα μαστίχας και παγωτό καϊμάκι
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τι θα μαγειρέψουμε σήμερα
40'
Kuruma Ebi Sando, το σάντουιτς του Άρη Βεζενέ
ΣΝΑΚ
2:0'
Φασολάδα κλασική παραδοσιακή
ΓΙΑ VEGANS
30'
«Φρουτάλια» με λουκάνικα Τζουμαγιάς, πατάτες και κολοκυθάκια
ΑΒΓΟ - ΤΥΡΙ
30'
Το εύκολο σπανακόρυζο, έτοιμο σε 30 λεπτά
ΓΙΑ VEGANS
60'
Κοτοσαλάτα με μαρούλι, σταφύλια και παρμεζάνα
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
60'
Σάντουιτς με ραβανί, κρέμα μαστίχας και παγωτό καϊμάκι
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τι θα φάμε σήμερα
40'
Kuruma Ebi Sando, το σάντουιτς του Άρη Βεζενέ
ΣΝΑΚ
2:0'
Φασολάδα κλασική παραδοσιακή
ΓΙΑ VEGANS
30'
«Φρουτάλια» με λουκάνικα Τζουμαγιάς, πατάτες και κολοκυθάκια
ΑΒΓΟ - ΤΥΡΙ
30'
Το εύκολο σπανακόρυζο, έτοιμο σε 30 λεπτά
ΓΙΑ VEGANS
60'
Κοτοσαλάτα με μαρούλι, σταφύλια και παρμεζάνα
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
60'
Σάντουιτς με ραβανί, κρέμα μαστίχας και παγωτό καϊμάκι
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
#TIP
Ενυδατωνόμαστε συστηματικά πίνοντας 2-2,5 λίτρα νερό ημερησίως
Συμβουλές
Είναι ασφαλές να βάζουμε το φαγητό με την κατσαρόλα στο ψυγείο;
Η τηγανιά της Κυριακής: Ο μεζές που φτιάχνεται με χίλιους τρόπους μέσα από 12 συνταγές
3 τρόποι να ζεστάνετε το σπίτι το φθινόπωρο χωρίς να ανοίξετε τη θέρμανση
Σας αρέσουν οι πατάτες με τρούφα στα μπεργκεράδικα; Έτσι θα τις φτιάξετε και στο σπίτι
Ένα φρούτο – 24 ιδέες: Αλμυρές και γλυκές συνταγές με μήλα για όλες τις ώρες
Μπίρα στο ποτήρι, μπίρα και στο πιάτο σε 15 υπέροχες συνταγές
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Food Science
FOOD SCIENCE
Τελικά περιέχει κολλαγόνο το ζελέ ψυγείου; Και αν ναι, πόσο;
FOOD SCIENCE
Σχολικό κυλικείο: Τι να αποφεύγουν και τι να προτιμούν τα παιδιά
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Πώς επιδρά το ξίδι στον μεταβολισμό της γλυκόζης
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόσωπα
Oriol Balaguer: Ο ποιητής της σοκολάτας
Από τα βαπόρια στο καφενείο – Η ιστορία του κ. Πάσσα στη Λαγκάδα Χίου
Σεϋχέλλες: Μια ομάδα στον Κεραμεικό που κάνει τη διαφορά
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Cucina Caruso
Κόκορας: Πώς τον μαγειρεύουμε σήμερα – Όχι όπως το κοτόπουλο
Κεφτεδάκια, μπιφτέκια και σουτζουκάκια: Ο σωστός κιμάς και οι ιδιαιτερότητες κάθε συνταγής
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μαγείρεμα με αγελαδινό βούτυρο
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρώτες ύλες & Προϊόντα
Μυζηθροβούτυρο: το σπάνιο βούτυρο της Λέσβου που φτιάχνεται από μυζήθρα
Λίτσι: Το εξωτικό φρούτο με γεύση τριαντάφυλλο και πού θα βρείτε φρέσκο
Ρύζι από τον τόπο μας: Παράγουμε πολύ, αλλά εξάγουμε το 70%
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Podcasts
Όλη η αλήθεια για τα βολιώτικα τσιπουράδικα
ΕΓΓΡΑΦΗ
Είναι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο το νέο «φάρμακο»;
ΕΓΓΡΑΦΗ
Κεραμικές εστίες και inox συσκευές: Το τέλειο καθάρισμα
ΕΓΓΡΑΦΗ
Η Θεσσαλονίκη μέσα από 24 εμπειρίες
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Έξοδος
ΕΞΟΔΟΣ
Ox Athens και Brutus υμνούν την κρεατοφαγία με δύο δυνατά event
ΕΞΟΔΟΣ
8 νέα εστιατόρια κάνουν την εμφάνισή τους στην Αθήνα
ΕΞΟΔΟΣ
Acropolis Secret: Μεσογειακή κουζίνα με απίστευτη θέα στον Παρθενώνα
ΕΞΟΔΟΣ
Ο Dopios στη Γλυφάδα: Το δημοφιλές μεζεδοπωλείο μαγειρεύει και στα Νότια
Green Food
Zero waste: To υλικό που όλοι πετάμε αλλά κάνει τέλειο κάθε ζωμό
Η γαστρονομία του αύριο: Πώς η zero waste κουζίνα αλλάζει την ελληνική γεύση
Πώς αποθηκεύουμε τα αγγούρια για να μείνουν τραγανά στο ψυγείο;
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θέματα
ΘΕΜΑΤΑ
Αρτοκλασία: Η ιστορία και το νόημα πίσω από τους πέντε άρτους
ΘΕΜΑΤΑ
Τα κεφτεδάκια της Μελίνας Μερκούρη
ΘΕΜΑΤΑ
Δοκιμάσαμε το #19, το πιο ξακουστό σάντουιτς με παστράμι της Αμερικής – Άξιζε το υπερατλαντικό;
ΘΕΜΑΤΑ
Τηγανόψωμο: Η εκδίκηση του φτωχικού έδεσματος – Από την αρχαιότητα στα σύγχρονα brunch
Φτιάχνουμε κολοκυθόπιτα
Κολοκοτές, οι κυπριακές κολοκυθόπιτες
Αλμυρή κολοκυθόπιτα με χειροποίητο φύλλο
Ξεσκέπαστη πίτα με κίτρινη κολοκύθα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πάμε στην αγορά
Πόσα ξοδεύω για φαγητό: Ντίνα, 32 ετών, βρεφονηπιοκόμος, με εισόδημα 1000€
Κορινθιακή Σταφίδα: Ξαναβάζουμε στο τραπέζι μας το ελληνικό superfood – Πού θα τη βρείτε
Νέο κατάστημα My market στην Ξάνθη
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Φτιάχνουμε κολοκυθόπιτα
Κολοκοτές, οι κυπριακές κολοκυθόπιτες
Αλμυρή κολοκυθόπιτα με χειροποίητο φύλλο
Ξεσκέπαστη πίτα με κίτρινη κολοκύθα
Viral
VIRAL
Τιτανικός: Τι έφαγαν οι επιβάτες του λίγες ώρες πριν την τραγωδία
VIRAL
Το πιο ζουμερό viral καλαμάκι κοτόπουλο του TikTok
VIRAL
Ο σεφ της Νταϊάνα αποκαλύπτει: Αυτό το πρωινό έτρωγε (σχεδόν) κάθε ημέρα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κρασί & Ποτό
ΒορΟινά 2025 στη Θεσσαλονίκη
ViBo Harvest Festival: Η μαγεία του τρύγου ζωντανεύει στον Πειραιά
Great Greek Wines: Η ιστορία πίσω από έναν μεγάλο διαγωνισμό χωρίς μετάλλια και η σημασία για το ελληνικό κρασί
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ