Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
FOOD SCIENCE
Kimchi: το ζυμωμένο θαύμα της Κορέας που κατέκτησε τον κόσμο
ΕΞΟΔΟΣ
6 αέρινα και βουτυράτα κρουασάν με σοκολάτα, μόκα ή τζιαντούγια στην Αθήνα
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Air fryer: Τι μαγειρεύουμε την Πέμπτη
ΘΕΜΑΤΑ
Το φαινόμενο Chef Patron: Και μάγειρας και επιχειρηματίας
ΕΞΟΔΟΣ
Elea: Η νέα ελληνική πρόταση του chef Μιχάλη Μερζένη
#TAGS
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
ΚΑΣΤΑΝΑ
ΚΥΔΩΝΙΑ
ΣΟΥΠΕΣ
'ΟΣΠΡΙΑ
Τι θα μαγειρέψουμε σήμερα
Το AQUA Carpatica βοηθάει στην πέψη
Τι θα μαγειρέψουμε σήμερα
15'
Ζελέ σοκολάτας – πλούσιο σε κολλαγόνο και με μόλις 69 θερμίδες/μερίδα
LIGHT
1:15'
Παντζάρια ψητά με πετιμέζι, μυρωδικά και τυρί γαλένι
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
40'
Βελουτέ πατάτας με μαϊντανό και καπνιστό σκουμπρί
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
60'
Πικάντικες χοιρινές μπριζόλες με ζεστή ρυζοσαλάτα
ΦΟΥΡΝΟΥ
35'
Κοτόπουλο kung pao με νουντλς lo-main
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
30'
Εύκολα μπισκότα κανέλας από τον Στέλιο Παρλιάρο
ΜΠΙΣΚΟΤΑ – ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ – ΜΙΚΡΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
15'
Ζελέ σοκολάτας – πλούσιο σε κολλαγόνο και με μόλις 69 θερμίδες/μερίδα
LIGHT
1:15'
Παντζάρια ψητά με πετιμέζι, μυρωδικά και τυρί γαλένι
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
40'
Βελουτέ πατάτας με μαϊντανό και καπνιστό σκουμπρί
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
60'
Πικάντικες χοιρινές μπριζόλες με ζεστή ρυζοσαλάτα
ΦΟΥΡΝΟΥ
35'
Κοτόπουλο kung pao με νουντλς lo-main
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
30'
Εύκολα μπισκότα κανέλας από τον Στέλιο Παρλιάρο
ΜΠΙΣΚΟΤΑ – ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ – ΜΙΚΡΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τι θα φάμε σήμερα
15'
Ζελέ σοκολάτας – πλούσιο σε κολλαγόνο και με μόλις 69 θερμίδες/μερίδα
LIGHT
1:15'
Παντζάρια ψητά με πετιμέζι, μυρωδικά και τυρί γαλένι
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
40'
Βελουτέ πατάτας με μαϊντανό και καπνιστό σκουμπρί
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
60'
Πικάντικες χοιρινές μπριζόλες με ζεστή ρυζοσαλάτα
ΦΟΥΡΝΟΥ
35'
Κοτόπουλο kung pao με νουντλς lo-main
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
30'
Εύκολα μπισκότα κανέλας από τον Στέλιο Παρλιάρο
ΜΠΙΣΚΟΤΑ – ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ – ΜΙΚΡΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ION Chocolate Guide
Πώς χρωματίζουμε τη λευκή ΙΟΝ Κουβερτούρα
Μπάρες σοκολάτας ΙΟΝ με 3 υλικά
Πώς λιώνουμε την ION κουβερτούρα στον φούρνο μικροκυμάτων χωρίς να καεί
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβουλές
Ρόδι: Ένας οδηγός για την επιλογή, το καθάρισμα και την αποθήκευση
Μπαίνει το ξύλινο μπολ στον φούρνο μικροκυμάτων;
Εξοικονόμηση ενέργειας και νερού: 8 πρακτικές που πρέπει να γνωρίζετε
Φτιάχνουμε πληθωρική γαλλική κρεμμυδόσουπα με μοσχαράκι και λιωμένο τυρί Gruyère
Σπανακόπιτα: Η αγαπημένη μας δυναμωτική πίτα σε 21 διαφορετικές συνταγές
Αυτή την Κυριακή 9/11 με το Πρώτο Θέμα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Food Science
FOOD SCIENCE
Η επιστήμη πίσω από την τέλεια ιταλική καρμπονάρα
FOOD SCIENCE
Είναι το καλαμάκι κοτόπουλο η πιο υγιεινή επιλογή στα σουβλατζίδικα;
FOOD SCIENCE
Η επιστήμη πίσω από την τέλεια σπιτική κάππαρη
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόσωπα
Μπούμπας: Η ελληνική salumeria που επαναπροσδιορίζει την αλλαντοποιία ωρίμασης
Σπύρος Κουγιός: «Η συνταγή είναι το πρόβλημα και η εκτέλεση η λύση του»
Δε fem ΜΠΟΥΚ: Η Madame Ginger μάς μαθαίνει την τέχνη της αυτοφροντίδας
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Cucina Caruso
Γιουβαρλάκια και ντολμάδες με κιμά – τα 12 μυστικά νοστιμιάς που μοιράζονται στην παρασκευή τους
Κρέμα γάλακτος: Η σωστή χρήση και πώς δεν θα «κόψει»
6 βασικές τεχνικές για νόστιμες, δεμένες σάλτσες
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρώτες ύλες & Προϊόντα
Δείξε μου τον τραχανά σου, να σου πω από πού είσαι – Τα είδη και η διατροφική αξία
Βούτυρο: Πώς να το χρησιμοποιήσετε σωστά και πόσο καταναλώνουν οι Έλληνες
Ginseng (τζίνσενγκ): Η ρίζα των βασιλιάδων που έγινε καθημερινό προϊόν στη διατροφή μας
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Podcasts
Πώς η ελληνική κουζίνα περνά από τις γιαγιάδες στα fine dining μενού
ΕΓΓΡΑΦΗ
Είναι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο το νέο «φάρμακο»;
ΕΓΓΡΑΦΗ
Κεραμικές εστίες και inox συσκευές: Το τέλειο καθάρισμα
ΕΓΓΡΑΦΗ
Η Θεσσαλονίκη μέσα από 24 εμπειρίες
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Έξοδος
ΕΞΟΔΟΣ
Garum: Όταν ο αρχαιοελληνικός γάρος εισβάλλει στην ασιατική κουζίνα
ΕΞΟΔΟΣ
Βόλτα σε 24 αθηναϊκά καφενεία – εκεί που οι ιστορίες δεν σταματούν ποτέ
ΕΞΟΔΟΣ
SON: Η νέα εποχή της φωτιάς και της φιλοξενίας στην Ηλιούπολη
ΕΞΟΔΟΣ
Art Lounge Restaurant: Εκεί που η μοντέρνα τέχνη συμβαδίζει με την ελληνική γαστρονομία
Green Food
Φρέσκο λάδι: τι σημαίνει πραγματικά και πώς το ξεχωρίζουμε
Zero waste: To υλικό που όλοι πετάμε αλλά κάνει τέλειο κάθε ζωμό
Η γαστρονομία του αύριο: Πώς η zero waste κουζίνα αλλάζει την ελληνική γεύση
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θέματα
ΘΕΜΑΤΑ
Οι Έλληνες και οι βρώσιμες ελιές – 225.000 τόνοι παράγονται κάθε χρόνο
ΘΕΜΑΤΑ
Αθήνα-Σπάρτη-Αθήνα, τρέχοντας: Τι τρώνε οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων;
ΘΕΜΑΤΑ
Η τέχνη της απόσταξης και παλαίωσης: Τα μυστικά πίσω από το τσίπουρο Τσιλιλή
ΘΕΜΑΤΑ
Μπομπότα: Το φαγητό των φτωχών στα χρόνια της Κατοχής
Μαγειρεύουμε με μπρόκολο
Φοκάτσια με μπρόκολο και μοτσαρέλα
Μπροκολοκεφτέδες με κασέρι
Tάρτα με μπρόκολο, μπέικον και γραβιέρα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πάμε στην αγορά
Sweet chili: Η γλυκόξινη σάλτσα που τα κάνει όλα πιο νόστιμα σε τρεις εκδοχές
Fish sauce: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ασιατική σάλτσα umami
Τόφου: Τι είναι και πώς μαγειρεύεται το «τυρί σόγιας», η φυτική πρωτεΐνη που κατακτά τη σύγχρονη κουζίνα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μαγειρεύουμε με μπρόκολο
Φοκάτσια με μπρόκολο και μοτσαρέλα
Μπροκολοκεφτέδες με κασέρι
Tάρτα με μπρόκολο, μπέικον και γραβιέρα
Viral
VIRAL
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: H νέα πρέσβης μαγειρεύει ζουμερό κοτόπουλο με βουτυράτη σάλτσα λεμονιού
VIRAL
Παγκόσμια Ημέρα Πατσά: Το zero-waste φαγητό που θεραπεύει τους ξενύχτηδες
VIRAL
Η ομελέτα που φτιάχνει ο σεφ José Andrés σε 1′ με 3 μόνο υλικά
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κρασί & Ποτό
Η τέχνη της απόσταξης και παλαίωσης: Τα μυστικά πίσω από το τσίπουρο Τσιλιλή
20 λιγότερο ή περισσότερο ενδιαφέρουσες ρετσίνες
Wine Explorers 2025: Οινική εμπειρία με περισσότερες από 300 ετικέτες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ